Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

6e66o dela za LMT, mod ki ga imajo za najboljšega med vsemi, ampak je vedno privaten, ker je po glupih pravilih skupnosti ''nelegalen''. Se še spomnite LMT F60 Ferrarija? No, tole je isti šmorn, samo da je 2010 mod.

Daleč je pa tole od RFT, že po teksturi in obliki ogledal vidiš da sta popolnoma različna.

Mene je v ogrevalnem samo v steno odneslo...jebat ga moja napak...mehaniki pa tko nč ne naredijo. V desni ovinek ni šlo več dobro tako, da sem se potem še razbil.... [buzara] [buzara]

Čestitke prvim trem [champ] [champ] [champ]

Jaz sm tud zajebol faak pa z vodicarjem sva konstantno nabirala prednost nism mogu verjet, da sm tolk hiter...pol pa v tisti hitri sikani prevec ostro na robnik pa kr poskocm pa me zavrti direkt u steno. Pa najbolj me to jezi da sm res u izi furov niti ga nism terov sam kr neki no ... te sikane tud nism mogu pogruntat skos me je jebala u glavo.

Ma ja sm prov razočaran bolj kot prejšni teden ka so mi bremze ckrnle. Lahk pa sam povem, da z bolsim volanam za šalo konstantno furas :P ...tko da se veselim naslednjih dirk.

Ja je familijo Prosen na en mah posrpavil... pa kaj hočeš...se dogaja...

Drugač pa sem sam budala ko sem po boksih narisal grafit na steni ...well done... [Joj] škoda

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...