Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Mater sem živčen :@ še huje kot Chandhok sem končal debi :)

Q: Nikakor mi ni uspel krog, kot se spodobi. V vsakem hitrem krogu je šlo nekaj narobe. Pričakoval sem sigurno cca. 1sec hitrejši čas, toda sedaj že kar je, je.

R: Štart slab...izgubil kar nekaj mest, kar pa niti ni bilo tako slabo, ker je bilo v prvem ovinku trčenje. Če bi ostal tam, kjer sem bil, bi verjetno tudi jaz bil vpleten v tisto trčenje. Pridem do prvega ovinka novega dela proge, odpeljem malo čez robnik in kar naenkrat...PUF... :) se peljem naprej in me prehiteva moje kolo :)

Upam, da bo v Avstraliji kaj boljše glede na to, da:

a)imam progo dosti raje kot Bahrain

b)sem ponavadi tam tudi hitrejši kot v Bahrainu

c)imel bom vsaj nekaj izkušenj iz SloRacinga

Do takrat,

LP

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

No prva dirka je za nami končno. Mešani občutki

Qualy presentljivo na 5 mestu nekaj jih je tudi manjkalo ampak kar zadovoljen.

Dirka se je že porazno začela saj sem bolj slabo štartal in nekateri mislijo da bodo v 1 ovinku dobili dirko saj gredo kot kamikaze ne ozirojoč na ostale, kazni sledijo. No ko je Bračič naredil zastoj in mi odnesel levo zaveso sem nekako sledil Lanščku do 3 ovinka kjer se je zavrtel in jaz v njega, njemu je vtrgalo kolo meni pa uničilo podvozje in sprednji spojler.

Grem v boxs seveda zadnji 11 z 40 sec zaostanka za predzadnjim ko pridem iz boxa ampak sem vzel sveže soft gume da malo nadoknadim in bom potem vzel med gume. Vozim in vozim nihče ne naredi napake pikola si mislim 11 bom ostal.

No potem 2 odpadeta in sem 9 no do 1 pike se bom pa potrudil.

Ker sem vzel soft gume sem jih hitro skuril pikola so hitro rdeče ampak se nekako da vozit z njimi še nekaj krogov.

Grem v boxs mislim da sem bil celo prvi od vseh v boxu in vzamem medium do konca pa še 25 krogov ojoj.

Vedel sem da še nekateri morajo v box in vozil agresivno. Prehitel mislim da Marka in Prosena sicer ne na pisti ampak skozi boxe in bil 7 super potem se še Mesarič ustavi in zadnje kroge dobim Trošta in končam na solidnem 5 mestu.

Dirka je bila dolgčas saj ni bilo nobenega boja in malo se mi je že vlekla proga saj sem imel nekaj časa zaostanek 30 sec in prednost 15 sec in sem samo kruzal.

Upam da se to malo spremeni V deželi tam spodaj.

Ja kaj naj rečem. Vse je bilo približno OK!

Razen zvoka,ki sem si ga že pred dnevi uspel zmanjšat na normalno glasnost v PLR failu.

No pa sem pol pred dirko nekaj čaral po nastavitvah za glasnost v sami igri in na koncu ga ni šlo več pomanjšat v prvotno stanje.

Tako,da sem že od samega štarta imel z tem probleme,ker svojega motorja skoraj nisem slišal.

Zato je bil štart tako slab in dokler si nisem nabral vsaj 5 sekund prednosti do takrat pač ni bilo mogoče normalno peljat.

Tudi po prehitevanju zaostalih za krog sem imel ta problem z zvokom.

V prvem krogu me je sicer Trošt prehitel. Ob tem njegovem manevru sem zelo pazil,da mu pustim dovolj prostora.

No po nekaj metrih pa sem kar hitro ugotovil,da z njim ne bo težav saj sem mu z lahkoto sledil zraven tega pa so mu v vsakem zavoju blokirala kolesa in ni hudič,da ga kmalu ne odnese.

To se je kar hitro zgodilo in od takrat naprej sem poizkušal samo še varno pripeljat do cilja.

Nekaj problemov je bilo še z ritmom dirkanja katerega do postanka v boksu nikakor nisem ujel in pa z samim uvozom v bokse.

Tam sem od straha pred prekoračitvijo hitrosti tudi nekaj čaral in tako izgubil par sekund.

Z samim prehitevanjem za krog pa tudi nisem imel problemov in moram povdarit,da je bilo umikanje zelo fer. Vsaj z mojega pogleda!

Ni kaj! Sem zelo zadovoljen z rezultatom glede na to,da je to bila moja prva prava dirka z 75% dolžino in pogledom iz dirkalnika.

Kaj se pa filmčka tiče pa bom jaz kar odstopil in bom raje poizkusil napoved za naslednjo dirko pripravit. Če bo čas!

Robi Banic bemti boga skor si me izlocu v prvem krogu bolj previdno na sreco mi nisi obese sfukol tako, da sem lahko normalno fural ampak vseeno na koncu so mi bremze v 23 krogu crknle :(

No, če pogledaš iz mojega zornega kota si me ti zelo zelo na ostro zapru.

Mogoče me nisi pričakoval ali sploh videl tam ... sam moraš še mal druge gledat ...

Težje je biti prvi kot drugi :) v takšnih situacijah ... ampak ni panike,

sam da tebe nisem .. no, se nisi sam še bolj poškodoval ;)

Sem že včeraj malo posnetke pogledal in kaj se tega primera tiče se res vidi,da je Mesarič kar naenkrat sunkovito zavil v levo.

Po moje je to neupravičen protest proti Baniču!

Tudi ni govora o branjenju pozicije na idealni liniji,ker če ga Banič ne bi zadel bil šel globoko čez robnike.

Ne vem no.....sunkovito spreminjanje linije pred zavoji pač ni najboljša rešitev. :wink:

Tako ali tako Banič Mesariča ne bi mogel prehitet v tem zavoju,ker bi Mesarič že iz zavoja prišel z večjo hitrostjo ob normalni vožnji.

Moje strokovno mnenje o tem primeru! :lol: :lol: [smoke]

Sato ne............bi šel pa Kamui Kobayashi! [iz]

Na tem mestu je tako ali tako nemogoče prehitevat,če nasprotnik ne naredi kakšne večje napake in ga odnese.

Ali je Banič hotel prehitevat ali pa je hotel Mesariča samo malo ob živce spravljat! To pa ne vem! [it] [it]

Ne da sem ga hotel tam prehitevat, le tako daleč desno je šel da sem mislil,

da gre mal po rožice in sem šel bolj naravnost v ovinek ... pa če bi on

šel malo bolj ... ne ostro, bi šla lahko oba skozi ovinek ...

Definitivno je šel preveč ostro levo in v mene ... itaq sem pa jest

ta kratko potegnil :( še dobro, da me ni tako privlačila ta dirka, ker

drugače bi bil jezen :)

Ja, v prvem ovinku je letelo pa zraku precej reči-zato se spalača bit zadi da se vidi kak leti..joke,

pol so ble piruete pri vhodu v novi del, bla je meni osebno dobra dirka, za sebe sm kr ok pelu, pa še na quali postavu PB :)

pol k me pa dol vrže, pa kličem na siol kaj se grejo pa, mi reče tipo da se mi na 24h dissconecta pa IP zamenja....jao sploh nism pomislu na to, lolek ni kej... vem za drugič

pol k me pa dol vrže, pa kličem na siol kaj se grejo pa, mi reče tipo da se mi na 24h dissconecta pa IP zamenja....jao sploh nism pomislu na to, lolek ni kej... vem za drugič

Ja, zaradi tega problema reštartaj mašino pred qual ... da imaš mir za 24 ur :D

75% je super. Če bi bilo še več bi bilo še bolje. Sam sem naredil cca 190 krogov na Bahrainu in res nisem delal nekih velikih napak. tu pa tam kakšen majhen izlet iz idealne. Se pravi, če dovolj treniraš ti ni problem vozit tudi 100%. Če je morda koga strah 100% heh. Drugače pa ja 75 je ql z moje strani.

Dolžina sploh ni problem.

Pač kolk tolk solidno koncentracijo je treba obdržat in pa brez pretiravanja. To je vse!

Seveda je logično,da se kdaj zgodi kakšen feler. Ampak to se zgodi tudi na krajših distancah.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...