gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Yelo, se podpišem! Link to post
marko 36 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 se strinjam z zgornjima dvema, sicer pa pravila ostajajo nespremenjena an, ista kot prejšnji teden razen SC? Link to post
Khorne 4 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Danes je nakaj %, da me ne bo na dirko. Mogoče mi pa rata pridit še pravočasno. Lp Link to post
Odisej 5 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Sem vstrajal do zadnjega...ampak žal ne bo šlo danes. Ne morem na dirko . Glede na moj setup in vse ostalo se lahko veselite tega, da ne bom mešal štren pri vrhu :wink: Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 pvi utrinki že na štartu so nekateri počasni pol bi pa v prvem ovinku vse prehiteli ... looool ko imam na pol polomljen avto .. pa še tole ... pa namesto na 3 mesto -> v box več sreče prihodnjič Link to post
marko 36 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 ne vem v čem je problem, ampak zgleda da imava z Timom podobne probleme....kar naenkrat zgine cela karavana in se sam fijakam po progi, ko pridem pa do boxov pa connection lost.....ma nej gre u k.... Link to post
FBR18 112 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Jaz se iskreno opravičujem ker me ni bilo. Žal je prišlo nekaj vmes, kar nisem mogel prestavit. Prišel sem domov pa ravnokar... Vidim pa da ste se imeli pestro... Marko, sem imel sam enake probleme, z edino razliko da se je nazadnje potem vse poštimalo... je že tako, da bo znalo bit tako vsako dirko, več kot upat da se ne ponovi pa žal ne moreš... Link to post
reno 37 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Robi Banic bemti boga skor si me izlocu v prvem krogu bolj previdno na sreco mi nisi obese sfukol tako, da sem lahko normalno fural ampak vseeno na koncu so mi bremze v 23 krogu crknle . Kar naenkrat me je nekaj fukalo sem začel že klet volan, da me spet kej fuka pol pa vidim, da zadnje desne bremze nimam vec no po 2 krogih so sle pa se ostale. Lahko sem samo še zaključil. Škoda, ker sem se boril za tretje mesto, ker sem potem godlarja vidu da je šel mim mene ko sem se ustavil ob progi. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Men je 7 krogov pred koncem freeznu comp... skoda... mogoce bi celo zlezel do 6 mesta...tako pa nic... je blo pa zakon dokler je trajalo... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Vse pritožbe naj se napišejo sem: Povezava! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Q: Uspel skoraj popolen krog. R: Presenetljivo sem bil na izhodu iz prvega ovinka 1, (bil sm 99%, da me bo prehitu Hekič k ma dobre štarte) pol pa v 2 krogih kr že 5s prednosti k očitno so se zadej Mesarič, Trošt in Hekič borili za pozicije. Preostanek dirke sem samo še fural z varno prednostjo pred Hekičem. Lep pozdrav! Link to post
Khorne 4 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 Mater sem dobil stop/go. Drugače bi imel več motivacije za lovit Hekiča. Ma dobro kar je je. Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 24, 2010 Share Napisano March 24, 2010 tud jaz sem fasal en stop&go pa mi ni najbolj jasno zakaj... drugače pa prve pike za lotus...kar sploh ni slabo Link to post
Recommended Posts