reno 37 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Kdo bo skine porihtov? Godlar? Bračič? . Kdo drug? Link to post
Khorne 4 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Oj, vidim, da so pripombe okoli skinov. Bom jaz porihtal takoj, ko porihtam komp. Nekaj me jebe tako fejst, da je za znoret. včeraj sem potem zamenjal windowse in sem imel ful težav z vsem skupaj. Probaval sem presneti RF, da bom šel zvečer na trening pa nič. Ne vem kaj mu je. Bom še danes probal zrihtati in se bom potem lotil teh problemov. Samo se mi zdi čudno saj sem večkrat preveril številke dirkačev... Mislim, da je problem v tem, da je bil včasih en dirkač prvi voznik zdaj je pa drugi... Drugače pa ena bedna izjava: tam morate dati Buy Vehicle ali Car ali kaj je že. Jaz doma nisem imel problemov no pa zdaj itak nimam nič več od prej tako, da bom presnel tako kot imate vsi pa bom potem videl kaj je narobe. Se opravičujem za te nevšečnosti. Lp Link to post
reno 37 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 No sej dobra stran skinov je ta, da lahko to sami med samo rihtamo tako, da ni potrebno maksla neprestano fehtat Upam... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Tim veš kva je narobe. Recimo jest sm v meniju in si zberem schumacherja, če je andrej že na serverju mi avtomatsko zamenja avto na rosberga, in obratno če sem jaz prvi na serverju. Sem pa izbral drug skin (isto mercedes samo malo drugačna verzija) je pa normalno delalo. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Hmm... nekje se potem neke cifre ne ujemajo, ne? No komp bom menda danes lahko zrihtal pa bom potem pogledal tiste fajle katere sem spreminjal.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 http://www.slo-racing.com/index.php?/topic/371-sezona-2010/ Preberite od EDIT naprej, ker je zunaj še zadnji dodatek. Potrebujete ga za igranje na serverju, ker je le ta že updatan. Lp! Link to post
FBR18 112 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Hehe... kera izbira gum... a dobimo tud brošurco z nasveti za pravilno nastavitev za dirko Lepo narjeno ni kaj... kar sem jaz probal dela dobro Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Hehe..prej smo odpeljali eno testno dirko z novimi gumami in morem rečt, da se mi zelo dopade. Na dirki bo zelo pomebna taktika, kdaj uzeti katere gume ker so razlike kar velike in sicer v oprijemu in v obrabi, tko da časi z obrabo gum pri nekaterih padajo pri drugih rastejo. Bo zelo zanimivo Link to post
Yelo 36 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Hehe Kje si pa videl,da časi zaradi obrabljenih gum rastejo? To je zaradi teže dirkalnika. Obrabljanje gume še nikoli ni prineslo boljših časov. Razlika je samo v tem kako hitro se katera od gum obrablja. :wink: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Ja yelo in tocn to sm hotu povedat! Recimo na hard gumah boste vedno hitrejsi ker se obraba gum pozna manj na casu kot pa to da ste vedno lazji zaradi porabe goriva, ter seveda obratno pri kaki mehkejsi razlicici.. Link to post
Rok Lainšček 4 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Lepo pozdravljeni vsi skupaj. Rad bi se vam pridružil...in ker vidim, da je nekaj sedežev še prostih, se bom kar prijavil. _________________________ Ime: Rok Lainšček Ekipa: Force India Voznik: Vitantonio Liuzzi _________________________ PS: Doniral bom pa, in sicer če bo vse šlo po načrtu enkrat naslednji teden. Lep pozdrav Link to post
marko 36 Napisano March 4, 2010 Share Napisano March 4, 2010 Mogoče se bojo pa le vsi sedeži zapolnili... NICE We might have a race Joke Link to post
Khorne 4 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 Super ej. To je res dobro, edino, kar me malo moti je to, da nas na treningih ni več kot 5. Tole, kar sta Vodičar in Mesarič zrihtala za gume je odlično! Bo res zelo popestrilo dirkanje. Link to post
Yelo 36 Napisano March 5, 2010 Share Napisano March 5, 2010 To da jih je na treningih samo 5 ni nič kaj novega! Saj je že lani bilo isto in izgleda da letos ni nič drugače. 1 Link to post
Recommended Posts