Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Z 220l gre okrog 1:59:xxx! Če je sreča pa se lahko zgodi tudi 1:58:xxx!

Tak da po par krogih boš tudi ti prišel na 1:59:xxx. Brez panike!

Je pa logično da bolj prazna je posoda boljši časi so.

Tim je ta čas dosegel v 23 ali 26 krogu,ko ni več tolk goriva v posodi!

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Danes sva z Vodičarjem konkretno probavala in testirala. Parc Ferme bo ustal! in sicer tako kot v realnosti po kvalafikacijah se nastavitve ne bodo spreminjale lahko pa se bo dodal bencin spreminjalo se bo lahko prvo krilce, engine boost, brake biass in gume. Potem sva se igrala se malo z gumami, da se hitreje ogrejejo in obrabljajo in izgledalo je obetavno bolje kot prej ko so gume dosegle komaj 90 stopinj. Na zalost ima vodicar opravke tako, da nisva mogla dokoncati bova pa, ko bo vse koncano popravke, ki so velki nekaj kilobajtov dala na internet in lahko boste povlekli. Pa Maksl bo mogu te popravke dt na server (bogi maksl :D).

• Upvote 1

Evo, malo se moram pohvalit, da mi je prvič proti majstrom na Sloracing ratal zmagat.. [champ] Ni kaj, ste mi vzeli enih 5 let življenja, kk živčn sm bil :lol: Mogu bom pa še kaj naredit, ker nas ni blo še vseh danes...in verjamem da je še marsikdo dost hitrejši od mene in moje jajce :D

Bravo bračič..peljal si suvereno.. Jest sm naredu napakco v prvih krogih tko d sm potem s polomljenim vzmetenjem vozu in zavitim volanom, tko da je blo samo še vprašanje časa kdaj bom spet letu v steno. Do dirke sta še 2 tedna tko da časa za priprave je kar nekaj. Z modom je zaenkrat use uredu, oz. nismo opazil kkšnih težav. Ali pač?!?

Lp!

Meni ni blo jasno kaj se je s temi skini dogajalo? Enaki vozniki, ipd. To, pa morda ono da ti na practicve ves benz vzame če prideš v boks. To je pa bolj kot ne vse.

Je pa kruta razlika med polnim in skoraj praznim avtom. Ornk se pozna.

• Upvote 1

Ja to da uzame bencin na practice je slaba stran tega ce cmo onemogocit tankanje na dirki.

Tole s skini smo opazil sele uceraj, vendar kolkr sm opazu je problem samo pri mercedesu tko d se bo treba se mal poment z godlarjem, ce pa kdo to zadevo obvlada se lahko komot pridruzi resevanju problema.

Lp!

Ja to je pa pol treba skine popravit!

Številke zamenjat! Saj to mislim da ni takšem problem.

Že sam sem se z tem enkrat poigraval pa mislim da je nekdo iz te lige že tudi nekaj poiskušal. Dodatne reklame na dirkalniku in podobno.

Ali je pa kakšen drugi problem?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...