Yelo 36 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Z 220l gre okrog 1:59:xxx! Če je sreča pa se lahko zgodi tudi 1:58:xxx! Tak da po par krogih boš tudi ti prišel na 1:59:xxx. Brez panike! Je pa logično da bolj prazna je posoda boljši časi so. Tim je ta čas dosegel v 23 ali 26 krogu,ko ni več tolk goriva v posodi! Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 O, hvala za pojasnilo. Sem že mislil da se po napačnih delih proge vozim Je pa res da sem komaj 10, 15 krogov s polnim tankom do sedaj treniral...bo že Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 PS: Kje lahko zdaj kliknem za zbrisat post?? Ne najdem... samo uredi je... Kaj ti pobrišem? Link to post
reno 37 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Danes sva z Vodičarjem konkretno probavala in testirala. Parc Ferme bo ustal! in sicer tako kot v realnosti po kvalafikacijah se nastavitve ne bodo spreminjale lahko pa se bo dodal bencin spreminjalo se bo lahko prvo krilce, engine boost, brake biass in gume. Potem sva se igrala se malo z gumami, da se hitreje ogrejejo in obrabljajo in izgledalo je obetavno bolje kot prej ko so gume dosegle komaj 90 stopinj. Na zalost ima vodicar opravke tako, da nisva mogla dokoncati bova pa, ko bo vse koncano popravke, ki so velki nekaj kilobajtov dala na internet in lahko boste povlekli. Pa Maksl bo mogu te popravke dt na server (bogi maksl ). 1 Link to post
Khorne 4 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Super! Kar delajta, da bo vse ql nakoncu heh. Link to post
FBR18 112 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Kaj ti pobrišem? Hehe... ne rabim trenutno nič, samo zanimalo me je ker sem se spomnil in nisem najdu Tenx anyway Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Evo, malo se moram pohvalit, da mi je prvič proti majstrom na Sloracing ratal zmagat.. Ni kaj, ste mi vzeli enih 5 let življenja, kk živčn sm bil Mogu bom pa še kaj naredit, ker nas ni blo še vseh danes...in verjamem da je še marsikdo dost hitrejši od mene in moje jajce Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 2, 2010 Share Napisano March 2, 2010 Bravo bračič..peljal si suvereno.. Jest sm naredu napakco v prvih krogih tko d sm potem s polomljenim vzmetenjem vozu in zavitim volanom, tko da je blo samo še vprašanje časa kdaj bom spet letu v steno. Do dirke sta še 2 tedna tko da časa za priprave je kar nekaj. Z modom je zaenkrat use uredu, oz. nismo opazil kkšnih težav. Ali pač?!? Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Meni ni blo jasno kaj se je s temi skini dogajalo? Enaki vozniki, ipd. To, pa morda ono da ti na practicve ves benz vzame če prideš v boks. To je pa bolj kot ne vse. Je pa kruta razlika med polnim in skoraj praznim avtom. Ornk se pozna. 1 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Ja to da uzame bencin na practice je slaba stran tega ce cmo onemogocit tankanje na dirki. Tole s skini smo opazil sele uceraj, vendar kolkr sm opazu je problem samo pri mercedesu tko d se bo treba se mal poment z godlarjem, ce pa kdo to zadevo obvlada se lahko komot pridruzi resevanju problema. Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Kak to misliš enaki vozniki? Najbrž si mislil enake čelade! To sem pa opazil ja,da sta pri Mclarnu od obeh voznikov čeladi enaki. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Recimo midva z mesaricem imava v vsakem primeru enak avto, ker imata oba dirkalnika stevilko 4. Tko d sva oba schumija al pa oba rosberga. Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Ja to je pa pol treba skine popravit! Številke zamenjat! Saj to mislim da ni takšem problem. Že sam sem se z tem enkrat poigraval pa mislim da je nekdo iz te lige že tudi nekaj poiskušal. Dodatne reklame na dirkalniku in podobno. Ali je pa kakšen drugi problem? Link to post
marko 36 Napisano March 3, 2010 Share Napisano March 3, 2010 Po učerajšnjih problemih mi končno deluje, najde strežnike, ter brez mismatcha... upam da mi danes uspe kej prletet... Link to post
Recommended Posts