gregor vodicar 476 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Bom popoldne govru z Maxlom, če bi se dalo da bi bil dones zvečer server gor, da nas mal več sproba kako deluje vse skup, ampak zaenkrat ni imel noben problemov, tko d pomoje ne bo panike;) Lep pozdrav! Link to post
Odisej 5 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Kar sem uspel testirat offline, je vse ok, razen tega da sem moral zvok prilagodit...Sam zvok je sicer super, samo ostale dirkače preveč slišim...ampak to je sedaj zgodovina! Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Popravljene ekipe in številke za 2010 sezono! Povezava! 1 Link to post
Khorne 4 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Meni se tudi zdi zaenkrat, da je vse ql. No upam, če bo danes server, da se nas čim več nabere gor, ker če ni igalcev potem tudi komentarjev ne more biti... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 jest imam čist svoje mnenje ... ampak kaj čmo .. bomo vozili kar pač je Drugače pa vseeno pohvala za to, ker ste naredili Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Robi kaj te pa moti? Nej uganem...Avto nima nobenega oprijema? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Imam še eno vprašanje. Potrebovali bi nekaj ljudi, ki bi malo prispevali k f1 sezoni z različnimi zadevami. In sicer.. usaj 2 da bi naredila filmčke po dirki in mogoče primerjavo najboljših treh na kvalifikacijah (se javim..predlagal bi še Godlarja, ali Hekiča, ki imata s tem že kar nekaj izkušenj) Nekoga ki bi pisal novice (ne vem kdo jih je lansko leto)?? Ter še nekoga, ki bi naredil neke vrste intervjuje z prvimi tremi na dirki? Mislim, da je bilo tako že lani ampak se je potem to opustilo zaradi neresnosti nekaterih zmagovalcev? Lep pozdrav! EDIT: Nekaj se jih je že javilo:) Video: Vodičar, Yelo, Godlar Novice: Odisej, Godlar Intevrvjuji: Reno, Vodičar Link to post
reno 37 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Danes lahko jaz postavim server, če slučajno Makslu ne bo uspelo urihtat serverja. Link to post
Khorne 4 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 No evo... se zmenimo za ob 20.00, pa smo vsi gor... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 No evo... se zmenimo za ob 20.00, pa smo vsi gor... Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Ker vas kar nekaj ni dirkalo v zimski ligi, vas naprošam da si predno si naložite naš slo-racing upadte k rft09 modu uredite sam rft 2009 mod na tak nivo kot smo ga uporabljali v zimski ligi. Se pravi najprej si naložite sam rft mod, potem tisti update, ki je velik 200M, (do tukaj mislim, da imate vsi ker prve dirke je bila udeležba dokaj dobra), nato si naložite še update ki ga dobite tukaj http://www.megaupload.com/?d=C04R6JXY in šele potem naš update. Če se ne boste držali tega postopka boste na serverju dobili missimatch. Pridite dones, ko bo postaljen server, da sprobamo. Lp! Link to post
Odisej 5 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Novice: Odisej? + še nekdo?? OK, novice imam lahko!! Link to post
Khorne 4 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Jaz lahko pomagam delati videje... Če ni drugega za novice lahko tudi to pomagam Boštjanu... heh Link to post
reno 37 Napisano March 1, 2010 Share Napisano March 1, 2010 Slof1 server je postavlen tko da se vidmo zdle enkrat! :> Link to post
Recommended Posts