Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Kaj pa vem..zarad mene ni treba, škodl pa tut nebi :D Plus še to je treba dorečt, kero ekipo bomo uporabil namesto toyote? Zanekrat so skini za lotus in virgin racing. Odločil se bomo samo za eno ekipo, ker je edino toyota frej. Tko d un k je v toyoti nej pove kaj bi meu raj, rdeče črno kombinacijo al temno zeleno (rahlo spominjajočo na jaguarje z nekaj rumene)

Maxl pa mislm d si dejana dal v napačno moštvo. Mogu bi biu u STR je pa u williamsu.

Lp!

Na tem linku si lahko ogledate kaj vas čaka:D Jest sm učer mal sprobu na serverju z tc na low in je res nora vožnja [it] čist uživancija! Usak krog povprečno ene 4x mal rit odnese ampak jo je dost lahko ujet, ker so hitrosti precej manjše kot na suhi stezi. Res se že veselim te nore proge. Bi pa dal predlog, glede na to da je zadnja dirke sezone in bolj za zabavo da bi poškodbe res dali na minimum??

Čas pa 1.48.9xx

Lep pozdrav!

Dolzina dirke:

100%------

75%------- 1,1,1,1,1,1,1,1

50%------- 1,

Dovoljeno ali ne dovoljeno dotakanje goriva?***v primeru da je izvoljeno nedovoljeno, bi morali imeti kvalifikacije v hotlap formatu.***

Dovoljeno---------1

Nedovoljeno------1,1,1,1,1,1,1

Poduprasanje> Ce ostane na 50% dirki, ali bi povecali porabo goriva na 2x, da bi dirko zaceli s tako polnimi tanki kot v realnosti? *o tem se sicer nismo pogovarjal se mi pa zdi, da bi mogoce prislo v upostev*

2x-----1,1,1,1,1,1,1,1

1x-----1

Tockovanje

Staro (10-8-6....)--------1

Novo (25-18-15...)-------1,1,1,1,1,1,1,1

2010 skini ***V primeru, da bojo na voljo skini za vse ekipe. Trenunto so na voljo skini za prakticno vse ekipe, ki so ze predstavile svoje dirkalnike za 2010 sezono***

2010 skini------1,1,1,1,1,1,1,1,1

2009 skini------

ali je možno vreme nastavit tako, da se naključno ulije med dirko. Tako da nihče ne ve ali bo dež ali ne?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...