Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Jest sem tut ZA!

Fino bi bilo tut to, da bi števc za gorivo prav kazal (kroge), ker prejšnjo sezono smo moral vedno računat.....no sej če gremo s polno posodo ti potem ni treba več tega počet....

Samo kaj se zgodi, če vidiš na koncu dirke da ti bo za en krog zmanjkalo goriva?

men se tut zdi, da če gremo čim bolj posnemat pravo F1 pol bi tut tole blo zlo dobrodošlo....postanki po 2-3 sekunde...icon_dance.gif

glde goriva sicer nvem kaj bi se dal ampak jst uporablam TV style al neki tazga k ti kaže obrate, zavren pa še kolk maš notr in za kolk krogov je-pa drgač kaže k un od špila normalni...

Kaj se goriva tiče se mi zdi da je spotter tisti programček ,ki ti najbolj natančno izračuna porabo!

Vsaj koliko se iz prejšnjih sezon spomnim,ko sem ga še uporabljal!

men se tut zdi, da če gremo čim bolj posnemat pravo F1 pol bi tut tole blo zlo dobrodošlo....postanki po 2-3 sekunde...icon_dance.gif

.

Postanki bojo sedaj ob perfektno natančnem ustavljanju dolgi cca 6s, ker so mehaniki v igri bolj počasne narave in rabijo kar precej časa da zamenjajo gume [guns]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...