Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Saj pomoje se da skine oziroma se jih bo do marca dalo kje dobiti. Brez veze, da se midva zajebavava, ker še nobeden ne ve točno... Za cel avtomobil je pa dela veliko. Pomoje bodo skini kje na rf central. Bom malo bolj spremljal pa vam javim kako in kdaj...

Ja na rfactor central za rft mod zihr ne bojo, ker naj bi bil to ilegalen mod (ne vem zakaj, tko pač je in zato se ga tut ne da dobit na rfactorcentralu). Če bomo uporabljali fsone09, pa bi se pomoje dalo kaj dobit. Bi blo dobr če bi potem nekdo, ki obvlada (tim, boštjan??) potem vse to skup zmetu, da bi mel potem neke vrste "svoj mod"? Se kaj ve, če bo fsone 09 res meu KERS sistem?biggrin.gif

Kakšno bo pa točkovanje? Tako kot so ga sedaj uvedli za sezono 2010 pri FII al kkšn drugačen?

Lp!

Kaj pa vem jaz mislim, da novi točkovni sistem nebi bil dober za slo-racing, ker nas je premalo. Pri novem sistemu točke dobi prvih 10 kar pomeni, da bo praktično vsak dobu točke, ki se bo prikazal na dirki, ker trenutno nas je prijavljenih samo 12 pa odšteješ kakšenga, ker se zaradi drugih zadev ne more udeležiti dirke. Jaz sm za stari sistem sicer pa odvisno od tega koliko se nas bo prijavilo za sezono.

Ja za te skine je najbolje, da se obrnemo na Bračiča! On ima verjetno še največ skilla v vsem skupaj. Jaz in Boštjan se še učiva, seveda bova pa pri vsaki stvari rade volje pomagala, če bo le v najini moči.

A to bi zdaj mi naredili svoje skine? Ali bomo dali prevleke iz 2010 sezone? Jaz bi raje dal iz 2010, kot pa, da se zdaj zajebavamo z vsemi skini...

Za točkovanje je boljši novi sistem, ampak ima Mesarič prav, da nas ne bo dovolj tako, da bo star sistem kar v redu pomoje.

Ne sej ni panike. Pomoje se bojo do takrat že dobil skini za vsa moštva. Trenutno so za rft mod na voljo skini za meco, reno in sauber. Pa se potem pred sezono naredi en pack, tko d se samo gamedata skopira not in mamo usi. Zadeva bo mejhna..(max 30M). Če bomo mel pa fsone bo pa še manjši problem skine dobit pomoje.

LP!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...