Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

jest pa sploh nisem nič treniral :( ... sem komi na qual prišel ... pa še tam nisem naredil niti enega celega kroga .. pa brez nastavitev ... pa sem pol na dirki kr peljal okoli 1.05 - 1.06 ampak me je ene 3x robnik preveč držal iz ovinka pa sem končal ob ograji s polomljenimi deli na avtu :) ampak vseeno dobra pista ... le potrenirat bi moral mal pa bi bilo zelo zelo zanimivo :) Čestitke prvim trem.

Drugače pa -... jest imam rad mod kateri drži in je potem norenje na pisti .. te ko pa so na easy pa si hiter le z extremnim občutkom mi pa kr ne in ne odgovarjajo ... upam da bo nova liga kaj bol dirkaška - hitra ker to drsenje po ledu in zimske radosti naj bi šle počasi adijo :)

Robi, meni se zdi da je "drsenje" po pisti bolj posledica nastavitev in proge. Recimo lanski monako je bil zelo nerealen, kjer se je res dobesedno norelo po progi. Men osebno je bil zelo antipatičen. Huda proga je recimo bahrain, kjer je pravo "drsališče" in je potrebno veliko občutka:)

Lp!

Tale laguna se mi je zdela tko tko....ko nisem mel nastavitev je red ful drselo, ko pa sem po nesreči icon_zvizg.gif našel nastavitve, ki so mi ustrezale, je tudi drsenja bilo skoraj nič...no zelo malo. Samo potem pa nisem mogel na dirko.....

kakor koli ... sej je res da je drseči avto težje vozit in se prej vidi kdo "kao" obvlada (to sicer velja za te igrice - v realnem dirkanju je to čisto drugače) ... ampak men je pa glih lanski Monaco bil špica :) to, da se 1 uro nori kot pri norcih, to je zame [ok]

Dobil, hvala...

1. Edvin Hekic (Renault 7-Alonso)

2. Jani Soster (Red Bull Vettel 15)

3. Mirko Novak (Mcl Mercedes - Kovalajnen -2)

4. Goran Obid (Mcl Mercedes - Hamilton -1)

5. Andrej Trošt (Red Bull - Webber 14 )

6. Robi Banič (STR4 števila 11)

7. Andrej Mesarič (Brawn gp-23?)

8. Tim Godlar (Ferrari 3 Massa?)

9. Gregor Vodicar (Brawn gp-22?)

10. Bostjan Dolinar (Ferrari 4 Kimi?)

11. Marko Bizjak (Toyota Timo Glock)

12. SchumacherM

http://www.slo-racing.com/ekipe-in-vozniki.html

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...