Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Skratka...meniji za F1 na glavni strani so postavljeni. Da pa ne bomo delali vsega zadnji trenutek, se lahko prične kar z predprijavami.

1. Ime in priimek

2. Ekipa (2009 sezona)

3. Številka (številke dirkačev iz 2009 sezone)

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Vrstni red...za ime v oklepaj dopište... (primer: 1. Edvin Hekic Renault 7-Alonso)

1. Edvin Hekic

2. Jani Soster

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

5. Tim Godlar

6. Gregor Vodicar

7. Bostjan Dolinar

8. Aljosa Barovic

Vrstni red...za ime v oklepaj dopište... (primer: 1. Edvin Hekic Renault 7-Alonso)

1. Edvin Hekic

2. Jani Soster Red Bull Vettel 15

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

5. Tim Godlar

6. Gregor Vodicar [brawn gp-22]

7. Bostjan Dolinar

8. Aljosa Barovic

1. Edvin Hekic

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

5. Andrej Trost (donacija sledi)

6. Tim Godlar

7. Gregor Vodicar [brawn gp-22]

8. Bostjan Dolinar

9. Aljosa Barovic

1. Edvin Hekic

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

6. Tim Godlar

8. Bostjan Dolinar

9. Aljosa Barovic

10. Marko

11. Marko Bizjak(donacija zjutraj)

Dirkalnike se izbira na lansko uvrstitev(prvih 10.). Nato ostali...po donaciji lahko izberete prosti dirkalnik.

1. Edvin Hekic

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

6. Tim Godlar

8. Bostjan Dolinar

9. Aljosa Barovic

10. Marko

Ja! Povsem se strinjam z maxlom,da je to odhajanje in prihajanje starih in novoh voznikov zelo moteče in zahteva kar nekaj piz.....,da pol vse poštimaš.

Ne moti me,če voznik manjka na dveh ali treh dirkah,kar je dokaj normalno. Če pa majka že več dirk,pol je pa resnost že vprašljiva.

Sicer pa se mi zdi,da se da resnost najbolje "izmerit"na samih treningih pred dirko. To se je že v lanski sezoni pokazalo. Že tam si lahko ugotovil koliko je kdo resen in kdo ne.

Je že res,da so nekateri prihajali predvsem na dirke in jih je bilo na treningih bolj malo videt. Ampak ti so po navadi dirko po par krogih končali,kar je na koncu skoraj isto kot da ga ni bilo.wacko.gif

Ne vem! Mogoče bi nove dirkače dodajali samo enkrat v sezoni in to na polovici. Z tem ,da še vedno ostaja sistem opravičil pred dirko.

Kaj se donacij tiče pa bi se kar strinjal z tem! Res je,da smo si nekateri status donatorja prislužili z svojim delom (izdelave filmčkov,popravki pravil,pisanje novic,itd.)

No! Verjemite,da za te stvari ne gre malo časa in se včasih prav zamisliš..... koji se kur.. jaz jeb.. đabe. A nekateri samo pridejo in odpeljejo,pa isto sodelujejo. Tak da ta status je pač prislužen.

Vzdrževanje same sloracing strani in podobno pa tudi ni vse od boga poslano in včasih se prav čudim,da to še sploh laufa. [ok] Vsaka čast administratorjem!icon_ok.gif

No sedaj pa še tisto zaradi česa sem se sploh oglasil! :mrgreen:

Ne bom nič kompliciral in bom ostal kar pri starem moštvu se pravi Renaultu. Sicer je pa tako ali tako vseeno.

1. Edvin Hekic (Renault 7-Alonso)

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

6. Tim Godlar

8. Bostjan Dolinar

9. Aljosa Barovic

10. Marko

Ok...svoje želje bom sicer oddal pred nekaterimi, tako da če sem komu zasedel želje naj me odstrani iz liste blush.gif

Bom pa zasedel 2 mesti, ker imam še staro pooblastilo Tima biggrin.gif :mrgreen:

1. Edvin Hekic (Renault 7-Alonso)

3. Mirko Novak

4. Goran Obid

6. Tim Godlar (STR - 11- S Buemi)

8. Bostjan Dolinar (STR - 12- J Alguersuari)

9. Aljosa Barovic

10. Marko

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...