Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

hehe....najprej sem te na Quali za +0,001s pihnu potem pa na kocu ti mene za +0,002s [dance]

huda je bila ja :) naprej +0,001 v tvojo korist (spoh nisem mogel vrejeti) pol pa -0,002 v mojo tongue.gif

Čeprav sem zaradi tega moral imeti 2 postanka ... drugače bi kot je bilo očitno šla dirka samo z enim postankom .. sam pol bi vse pustil zadaj 1 krog [it]

Kako se pa je tebi avto peljal ... jest sem te skos videl voziti po treh kolesih ... zadnje desno kolo si imel 30cm v asfaltu sprednje levo pa v zraku ... k kamikaza si bil ... zakaj to? Bom dal slikico gor pol ko pridem domov.

Kako se pa je tebi avto peljal ... jest sem te skos videl voziti po treh kolesih ... zadnje desno kolo si imel 30cm v asfaltu sprednje levo pa v zraku ... k kamikaza si bil ... zakaj to? Bom dal slikico gor pol ko pridem domov.

Men se je avto peljal odlično, sem bil še sam presenečen nad njim....drugače sem pa tudi sam videl še 2 dirkalnika ki sta imela eno kolo kar v asfaltu, mislim da je bil Nilson pa Novak. Kaj je to pojma nimam.

Jest sem zamoču (sploh ne vem kje), ko so mi na štartu dal stop/go, drugače bi bilo še bolj napeto. Brzino na ravnini sem imel pa kar dobro, se je videlo da sem mimo nekaterih lahko prišel tudi brez zaveterja.....tja do 365 je letelo, max v zavetrju sem videl je bila pa 376.....

Včeraj smo šli preko 400 ovinkov :-) .... samo na koncu si pa kar mal v levo nagnjen [Jel2]

Ker sem imel svoj pc še v delih od OC eventa (vabilo nekje na forumu), sem kisto sestavil nazaj v delujoce stanje z vodnim hlajenjem v 3min =P Malo mi je adrenalina nabilo, ce bom uspel priti na dirko ali ne. Drugace pa odlicna dirka, oval pri tako velikih hitrostih mi je zelo všeč. In hvala SchumacherM-u, ker mi je poslal setup, ker si sam ne znam narediti konkurenčnega ostalim.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...