Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

men je praktično vseeno.. sam se mi zdi to skor nemogoče, ker potem bi to bilo jutri, to pa je definitivno prehitro, ker niti še nimamo serverja(ROC še traja).

A bi dones zvečer eno odfural po dolgem času?:D že mal pogrešam visoke hitrosti 8)

Lp!

Meni bi eno veliko uslugo naredili če bi med vikendom skupi spravli vse, pa da Indy odpikamo. V ponedeljek sem namreč za 6 tednov v Beljaku skupaj z dvema sošolcema na praktičnem izobraževanju...brez volana in tele opreme :cry: :cry: [buzara]

Par stavri je potrebno še dorečt.

- qual morajo biti privat - torej da se med seboj ne vidimo na pisti in da ni pomoči zaveterja - OBVEZNO!!

- ali bo SC na pisti med dirko v primeru nesreče?

- da ne bi kdo prekinil štartno proceduro za SC v prvi krog - štart - space ali esc to se ne sme zgoditi

- štartna procedura - vsi imejte lepo varnostno razdaljo in brez hitrega zaviranja v ogrevalnem krogu .. dirka se ne zmaga v prvem ovinu - vsaka neumnost bo dodatno kaznovana!!

Kako se vam kaj obnašajo dirkalniki na Indyu....meni se greje zadnja desna guma, hitrosti od 350-360 čas 40+ (pol/prazen) skoraj ni važno.....

pa ostali?

Men se gume ne pregrevajo extra, res pa je da so desne bolj obremenjene in so bolj vroče kot leve.

Dirkalnik se mi pelje kot po tirnicah biggrin.gif

Čas ... hmmm, najboljši brez zaveterja 39,888

Ja mogoce bi bilo res najbolj fer da imamo privat kvalifikacije. Varnostnega avta se med dirko najverjetneje ne bo uporabljalo, ker enostavno ne znamo nastimat , da bi ob nesreci speljal na stezo. Ce kdo to obvlada naj se prosim javi, da nastavimo se to.

OPOZORILO- izvoz in uvoz v bokse je skozi celotno stezo ki vodi v bokse oz iz njih. To pomeni da je izvoz iz boksov takoj ZA 2. ovinkom in uvoz v bokse PRED tretjim ovinkom.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...