SchumacherM 58 Napisano January 5, 2010 Share Napisano January 5, 2010 Mam eno vprašanje: Bi se dalo dirko prestavit na nek datume prej? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 5, 2010 Share Napisano January 5, 2010 men je praktično vseeno.. sam se mi zdi to skor nemogoče, ker potem bi to bilo jutri, to pa je definitivno prehitro, ker niti še nimamo serverja(ROC še traja). A bi dones zvečer eno odfural po dolgem času? že mal pogrešam visoke hitrosti Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano January 5, 2010 Share Napisano January 5, 2010 Meni bi eno veliko uslugo naredili če bi med vikendom skupi spravli vse, pa da Indy odpikamo. V ponedeljek sem namreč za 6 tednov v Beljaku skupaj z dvema sošolcema na praktičnem izobraževanju...brez volana in tele opreme :cry: :cry: Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 zame pa vikend odpade :? smučanje Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 Danes je sreda in danes imamo lohk kaj hitrosti na LCD-jih Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 Jest sm za:D.. dej nej en postau server zvečer..miro?mesarič? Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 No, ker bodo delovne vize zamudile, bom lahko naslednji teden pršu na oval Link to post
marko 36 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 a se mogoče obeta kak trening za indy, da vidimo kak bo potekolo vse skupaj? SC pa takšne stvari?? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 jest pridem čez pol ure .. ob 20:00 če bo kje kašen server in kakšen dirkač na njem Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 6, 2010 Share Napisano January 6, 2010 jap..lepa dirka..škoda k sm se u boksih razletu Lp! Link to post
Odisej 5 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Kako se vam kaj obnašajo dirkalniki na Indyu....meni se greje zadnja desna guma, hitrosti od 350-360 čas 40+ (pol/prazen) skoraj ni važno..... pa ostali? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Par stavri je potrebno še dorečt. - qual morajo biti privat - torej da se med seboj ne vidimo na pisti in da ni pomoči zaveterja - OBVEZNO!! - ali bo SC na pisti med dirko v primeru nesreče? - da ne bi kdo prekinil štartno proceduro za SC v prvi krog - štart - space ali esc to se ne sme zgoditi - štartna procedura - vsi imejte lepo varnostno razdaljo in brez hitrega zaviranja v ogrevalnem krogu .. dirka se ne zmaga v prvem ovinu - vsaka neumnost bo dodatno kaznovana!! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Kako se vam kaj obnašajo dirkalniki na Indyu....meni se greje zadnja desna guma, hitrosti od 350-360 čas 40+ (pol/prazen) skoraj ni važno..... pa ostali? Men se gume ne pregrevajo extra, res pa je da so desne bolj obremenjene in so bolj vroče kot leve. Dirkalnik se mi pelje kot po tirnicah Čas ... hmmm, najboljši brez zaveterja 39,888 Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 7, 2010 Share Napisano January 7, 2010 Ja mogoce bi bilo res najbolj fer da imamo privat kvalifikacije. Varnostnega avta se med dirko najverjetneje ne bo uporabljalo, ker enostavno ne znamo nastimat , da bi ob nesreci speljal na stezo. Ce kdo to obvlada naj se prosim javi, da nastavimo se to. OPOZORILO- izvoz in uvoz v bokse je skozi celotno stezo ki vodi v bokse oz iz njih. To pomeni da je izvoz iz boksov takoj ZA 2. ovinkom in uvoz v bokse PRED tretjim ovinkom. Link to post
Recommended Posts