Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Izgubil sem ga ker je vse obstalo. Video pa tega nikoli ne prikaže. Vem da zgleda butasto, ker tudi je... Tako ali tako je pa vseeno, kar je je.

Sem pa narobe rekel lag..govorim o računalniku samem..nekaj kar sem mislil da je mimo z menjavo napajalnika je nazaj..

Kimi varjanta: Gas do daske :lol:

Jest sm tut tko mislu, dokler nismo prejšn tedn odpelal ene 3 dirke (samo 4 smo bli pa je bla že precej gužva), tko d sm se premislu in ni tko simpl kukr zgleda, še prehitet je zelo težko. Ogromno bo pomenila pa taktika na dirki, tko k je že "reno" napisou.

Lp!

39.8xx najboljši? Mam šanse:D Po 5 krogih vaje sem na 39.9xx [it]

jest pa po 40tih na 40.1xx

če ne bo zapletov bomo na tej dirki zelo zelo skupaj.....kako se bo vse dejansko obnašalo bo pa treba na serverju probat...kdaj pa bo online?

Mene pa zelo zanima kako se bomo mi to vozili eden za drugim... Če kaj vem bi moralo tistega, ko je za prvim v zaveterju pošteno nesti iz smeri. Pa zanima me tudi kako je glede motorja, ko si toliko časa v zaveterju. No bomo videli... čim prej na serverju

39.8xx najboljši? Mam šanse:D Po 5 krogih vaje sem na 39.9xx [it]

jest pa po 40tih na 40.1xx

če ne bo zapletov bomo na tej dirki zelo zelo skupaj.....kako se bo vse dejansko obnašalo bo pa treba na serverju probat...kdaj pa bo online?

Ja to bojo pomoje najbolj tesne kvalifikacije v zgodovini slo-racinga:) pomoje da bo 1 desetinka sekunde pomenila vsaj 5 mest.

Kar se tiče serverja, bomo brez do konca ROC dirk. Zelo dobro bi blo da bi recimo Miro naslednji teden spremenil mod in progo (f1 in indy), da bi se začelo malo trenirati, predvsem štarte, prehitevanja ipd.

Tim, da odgovorim še tebi. To da nese iz smeri ni res, oz vsaj jaz nisem občutil tega, ker so ovinki dejansko zelo blagi, se pa vidi na končni hitrosti tudi za več kot 10km/h kar je ob zelo izenačenem dirkanju ogromno. Na zadnjih testih, težav z motorjem nisem imel, ob uporabi hladilnikov na 2. Po pregledu telemtrije sem videl da je povprečna temp. motorja okoli 101 stopinje Celzija.

Lp!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...