Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Kaj je sedaj to vsi neki odpovedujejo, če jih danes ne bo vsaj 10 potem mene tudi črtajte icon_jaooo.gif. Ne vem zakaj se prijavlate v neki ligo in zasedete prostor, če nimate časa. Trenirati in truditi se zato, da voziš s tremi drugimi nima smisla icon_buzara.gif. Že takrat na uradnem treningu je bilo vse jasno. Ni v mojem stilu, da bi težil sam ne vem očitno pozimi res ni nekega interesa.

Ja nekaj je blo narobe zgleda s serverjem ker meni je tako lagalo že v qualy pol se je malo umirilo potem pa spet na dirki.

Mogoče pa imajo tujci kakšne probleme z serverjem al kaj?

kr cool dirka :) dober štart, preboj na 2 mesto po polovici kroga ... kmalu prvi :) pol pa pirueta ...

ma OK ... pol pa smo bili skupina 1,2,3,4 ... pol pa box in takoj KAZEN ... speed limit ... jao jao ...

pa takoj na kazen .. sem pa imel samo vožnjo skozi jest cepec sem pa počakal v svojem

boxu in ni veljala kazen ... ne vem zakaj so uni moji sploh tam stali ... in takoj naslednji krog še

1x skozi boxe - KAZEN ... mamu mu ... kaj sem levi ... joooooooooooj ... no pa na koncu vseeno 3 mesto :)

nice [ok]

Ja nekaj je blo narobe zgleda s serverjem ker meni je tako lagalo že v qualy pol se je malo umirilo potem pa spet na dirki.

Mogoče pa imajo tujci kakšne probleme z serverjem al kaj?

Ne vem..jest sm gledu pinge men q pa ni blo nobenih odstopanj velikih..max je blo 130, ostali tm okol 100. Naslednjič morem comp restartat pred dirko..ga že ene 3 dni nism ugasnu in pomoje ga je to mal zjebal k je skoz neki čudn delu :?

EDIT: Dej če je kdo dau print screen rezulatatov dirke nej gor butne, al pa usaj en nej napiše rezultate.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...