Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

Mam eno uprašanje?

Amm a bo u Imoli TC na medium?

Ker težka če vas bo kej več končal k u A-1, če bo ostalo na low.

Ta proga je le bol zahtevna in če bo ostalo na low za ta race ne wem če bo sodeloval k nimam časa tok trenirat. icon_wall.gif

K sm dans odpelu par krogov in sm se res matru, na vsake 2-3 kroge izlet v ograjo ali spin.

Furam bol za fun kot pa d se matram. [dance]

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Luka Fortuna probaj znižati občutljivost pedal včasih pomaga.

pa probi mogoče setupe nardit tko, d maš zadnji konc višji in trši(vzmeti višje vrednosti) ter mogoče celo višje zadnje krilce kot prvo.. Jest recimo uporabljam trenutno enako višino prvega in zadnjega, pa sm pelu 1.22.9

Lp!

Luka Fortuna probaj znižati občutljivost pedal včasih pomaga.

pa probi mogoče setupe nardit tko, d maš zadnji konc višji in trši(vzmeti višje vrednosti) ter mogoče celo višje zadnje krilce kot prvo.. Jest recimo uporabljam trenutno enako višino prvega in zadnjega, pa sm pelu 1.22.9

Lp!

Ja sej ti se mors pohvalt :D.

znižanje občutljivosti pedal ziher POMAGA (majnša vrednost), seveda pa tudi bolj nežno dodajanja plina iz ovinka pomaga (kombinacija obeh) in seveda prevoženi Km [ok]

znižanje občutljivosti pedal ziher POMAGA (majnša vrednost), seveda pa tudi bolj nežno dodajanja plina iz ovinka pomaga (kombinacija obeh) in seveda prevoženi Km [ok]

Se strinjam...občutljivost nastavljate v špilu al v control panelu?

samo TC naj kar ostane na LOW, ker enkrat bo štala tako ali tako, tako da je bolje da je v zimski sezoni kot pa potem celi poletni sezoni.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...