SchumacherM 58 Napisano December 2, 2009 Share Napisano December 2, 2009 sam kaj si pa anddreasu naredu? Zadržuješ najprej čeprou si za en krog zadej, pol ga nekak že spustiš po 3 krogih..v naslednjem ovinku pa direkt vanga! Bravo! O čem pa ti govoriš? Edini incident s Force Indio sem mel z Danom, pa še to v ogrevalnem rahel trk... Ti si neki zamešu, zdle sm replay pogledu, nikjer ga ne oviram...Godlarja sem hitro mimo spustil.. Link to post
Khorne 4 Napisano December 2, 2009 Share Napisano December 2, 2009 Škoda je tistega trenutko, ko naju je Dan zajebal z Andrejem... čeprav je njega še bolj. Mene je pa ravno toliko, da mi je avto vleklo skos v desno pm. To mi je zelo uteževalo dirko saj sem le nekajkrat vozil pod 1.11. Če pa gledam rezultate iz treningov bi moral it sekundo hitreje recimo... Škoda, ker sem se res veselil boja z Vodičarjem. Bo pa na Imoli bolje... Kar se pa tiče TC... fanjte trenirati je treba! Jaz sem naredil menda 500 krogov te steze in sem imel avto tako naštudiran, da mi ga ni odneslo, če pa že je sem pa itak vedel kaj je treba narediti, da me ne obrne. Yelo tebe je pa tam, ko si se zaletel zajebal TC in to sigurno. Fukni stran tc. Udeležba je bila sicer zadovoljiva samo na koncu je malo bolj pusto. Drugače pa se vidimo v Imoli in trenirajte! Lp Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 2, 2009 Share Napisano December 2, 2009 sam kaj si pa anddreasu naredu? Zadržuješ najprej čeprou si za en krog zadej, pol ga nekak že spustiš po 3 krogih..v naslednjem ovinku pa direkt vanga! Bravo! O čem pa ti govoriš? Edini incident s Force Indio sem mel z Danom, pa še to v ogrevalnem rahel trk... Ti si neki zamešu, zdle sm replay pogledu, nikjer ga ne oviram...Godlarja sem hitro mimo spustil.. Hehe..oprosti če si narobe razumel..to je blo mišljeno za hekiča ne zate :wink: sori! Link to post
Yelo 36 Napisano December 2, 2009 Share Napisano December 2, 2009 Yelo tebe je pa tam, ko si se zaletel zajebal TC in to sigurno. Ja saj sem napisal že prej! Volan preveč v desno iz strahu pred trkom in pol še TC pa so planke. Link to post
reno 37 Napisano December 2, 2009 Share Napisano December 2, 2009 Škoda je tistega trenutko, ko naju je Dan zajebal z Andrejem... čeprav je njega še bolj. Mene je pa ravno toliko, da mi je avto vleklo skos v desno pm. To mi je zelo uteževalo dirko saj sem le nekajkrat vozil pod 1.11. Če pa gledam rezultate iz treningov bi moral it sekundo hitreje recimo... Škoda, ker sem se res veselil boja z Vodičarjem. Bo pa na Imoli bolje... Kar se pa tiče TC... fanjte trenirati je treba! Jaz sem naredil menda 500 krogov te steze in sem imel avto tako naštudiran, da mi ga ni odneslo, če pa že je sem pa itak vedel kaj je treba narediti, da me ne obrne. Yelo tebe je pa tam, ko si se zaletel zajebal TC in to sigurno. Fukni stran tc. Udeležba je bila sicer zadovoljiva samo na koncu je malo bolj pusto. Drugače pa se vidimo v Imoli in trenirajte! Lp Jaz ubistvu nism upal na zunanjo stran zapelati zaradi tega, ker nisem hotel tvegati, da te izrinem. Mislim, da sem sploh zelo slabo reagirov na situacijo škoda, ker si ti prav tako pokasiral. Meni niti ni na misel prišlo, da bi nadaljeval, ker ni bilo smisla suspension je bil čist uničen. Link to post
SchumacherM 58 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 sam kaj si pa anddreasu naredu? Zadržuješ najprej čeprou si za en krog zadej, pol ga nekak že spustiš po 3 krogih..v naslednjem ovinku pa direkt vanga! Bravo! O čem pa ti govoriš? Edini incident s Force Indio sem mel z Danom, pa še to v ogrevalnem rahel trk... Ti si neki zamešu, zdle sm replay pogledu, nikjer ga ne oviram...Godlarja sem hitro mimo spustil.. Hehe..oprosti če si narobe razumel..to je blo mišljeno za hekiča ne zate :wink: sori! Jaja, predn sm šel spat sm si gor pršu...my bad. Link to post
Odisej 5 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 u...pestro je bilo, škoda da nisem prišel mešat štren, pa kar solidne nastavitve sem imel... mi lahko nekdo pomaga uštekat kakšen TV style, da bi bila številka prestave velika....sem našel enega in ko ga raspakiram piše da je treba z nekim tvconfig ali kaj podobnega potem to nastavit....kej dobim ta config na rfractor strani nisem nič našel....hvala Link to post
Yelo 36 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Zanima me zakaj se bo TC dal nazaj na medium?! Ja kdaj se bomo pa pol navadili na vožnjo brez Tc-ja! Zimska sezona je po moje pravšnja,da se take vožnje navadimo! Vsaj jaz tako jemljem to sezono! Kolk jih pa konča dirko pa ni vse od TC-ja odvisno! V prejšnji sezoni nas je tud po 15 ali več prišlo na dirko končalo pa samo 6 do 8. Odvisno je od posameznika koliko ima volje,da nadaljuje po poškodbi dirkalnika. Jaz sem nadaljeval in mi je kar hitro bilo žal! Zamenjal sem tudi pogled same vožnje in ta moja vožnja je bila tudi odraz tega. Po samem izvozu iz boksov sem Toyoto še opazil Force Indije pa ne! Zato sem že v prvem zavoju po izvozu iz boksov napravil napako in ga tako rekoč nevede zapiral. Je pa res,da se je modra zastava pokazala samo pri Toyoti! Na samem traku spodaj se pa tudi nisem opazil,ker je bil moj krogec skrit oziroma pokrit z št.4. To me je pač še bolj zbegalo in v tistem trenutku nisem točno vedel na katerem mestu sem. Ogledala pa pri pogledu iz dirkalnika tudi bolj slabo delujejo in voznika za mano nisem opazil. Vidiš ga šele ko je že dokaj blizu! Po tem,ko sem lovil Toyoto,ki je bila na mestu 3 in ko sem opazil,da je za mano Force India sem pač premišljeval ali naj se umaknem ali ne! V danem trenutku sem se pač odločil,da Force Indijo spustim naprej in kar hitro sem ugotovil,da je to bila napaka,ker sem bil hitrejši ali pa vsaj isto hiter. Pri naslenjem zavoju pa paaaammmmm! Pri pogledu iz dirkalnika je pač težje zaznati točko zaviranja še sploh če je kdo pred tabo. In zgodilo se je kar se pač je! Moj feler! Priznam! Pol me zanima tudi to število krogov med kvalifikacijami. Če med kvalifikacijami prevoziš 2 kroga (ogrevalni + hitri krog) ti vedno,ko prečkaš ciljno črto po hitrem krogu napiše 3,ker si začel že tretjega,ki ga pa seveda prekineš. Pri Timu sta zapisana samo 2! Sam sem večkrat odpeljal ogrevalni + hitri krog ampak mi nikoli ni zapisalo samo dva. Ne mislim z tem delat nekih zdrah! Samo zanima me kako do tega pride. Pa švedom dajte še v angleščini obrazložit kam se napišejo pritožbe. Tako da bosta vedela,da pri nas obstajajo tudi kazni! Da ne bo pol kdo rekel da smo čehi! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Ja to glede tima sm tut jest opazu d ma sam 2 kroga. Edina logicna razlaga za to se mi zdi da je imel izvoz iz boksov za ciljno crto in mu je prvi krog stelo sele za tem ko je prepeljal prvi krog. Edin tako si lahko razlozim to zadevo:/ Kar se tice tcja je ocitno dejstvo, da nikoli ne bomo vozili z tc-off. Za tako voznjo je potrebno tudi nekaj treninga, katerega se nas udelezuje le pescica. Men je prakticno vseeno ce damo na off, sam kaj k nas bo zmer sam 5 koncalo. Pac slovenija je ocitno premajhna za res pro f1 ligo. Kar se tice ogledal ti priporocam da si nastavis virtualna ogledala! Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Virtualna ogledala že! Ampak če hočeš videt več nazaj pol moraš sedež bolj spustit to pa pomeni spet slabši pogled naprej. Na dirki sem tebe videl samo takrat,ko si bil manj kot pol sekunde za mano. Tako pač imam nastavljeno. In ko ti nekdo prileti od zadaj ni varijante,da pravočasno odreagiraš kot v primeru "šved" v mojem prvem krogu po izvozu iz boksov. Tak,da to je vse povezano. Škoda,da ni to nekak bolje rešeno! Moram malo pregledat faile,če se da virtualna ogledala pod kakšnim drugim kotom nastavit ne da bi pri tem spreminjal višino sedeža! TC! hmmmm Je že res,da pač še nismo navajeni oziroma eni so malo bolj eni pač malo manj ali pa še sploh ne! Samo če gledam prejšnjo sezono je bil na začetku tud slab procent tistih,ki so končali dirko. Je pač treba pustit času čas! Sicer pa to ni samo moja stvar! O tem naj se vsi odločajo! Al ja al pa ne! Kaj se pa teh 2 krogov tiče pa ne vem! Prvič sem to opazil pa mislim,da je več boksov postavljenih za ciljno črto. Ne vem! Možno no! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Jah kukr sm okol poslusu jih je pou za tc pou pa ne..tko d to bo mal problem. Ce uporabljas virtualna ogledala se ti pogled v njih ne spreminja glede na visino sedeza. Usaj jest nism nikol tega opazu niti mi ni noben tega reku. Lp! Link to post
reno 37 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Yelo mislim, da ti narobe razumeš glede virtualnih ogledal. Virtualna ogledala niso ogledala, ki so pripeta na dirkalniku ampak so to ogledala, ki so postavljena na vrhu zaslona kakor, da bi vozil osebno vozilo. Vklopi se ga pa v configu kako se to naredi sem pa nekaj strani nazaj opisal. Link to post
Yelo 36 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Probaj spremenit višino pa boš opazil! Tolk tumast pa nisem,da ne bi vedel kaj so virtualna ogledala! Hočem povedat to,da če spreminjaš višino sedeža ali pa naprej/nazaj se tudi pogled oziroma kot na virtualnih ogledalih spremeni! Link to post
Odisej 5 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 S tem da ne veš, če je kdo za tabo ali ne bi jest temu reku, da nimaš dirke pod kontrolo [Jel] mal heca... celo sezono sem vozil z virtualnimi ogledali in tistimi krožci spodaj (ko vidiš kje je kdo) in lahko rečem, da vedno veš kdaj ti kdo pride blizu, še posebaj če moraš folk spuščat naprej.....no pa sej nima veze... vglavnem...naj mi en pomaga uštekat ta tvstyle Link to post
Yelo 36 Napisano December 3, 2009 Share Napisano December 3, 2009 Ja saj krožci....... Problem je ko se prekrivata. Jaz sem bil na dirki skrit celi krog in res me je zbegalo ker nikjer ni bilo rdečega krožca po tem ko sem pripeljal iz boksov. Pokrit sem pa bil z strani četrtega to je bil takrat šved in to tako lepo,da ni bilo šans da opaziš rdeči korožec! Nisem pa navajen tam pod volan pogledat na katerem mestu sem ampak se zanašam na krožce. Pa še bela barva na dirkalniku ti zamegli številke pod volanom,da se zelo težko vidi! Pač v tistem delu sem se izgubil totalno tako,da še sedaj ne vem na katerem mestu sem bil takrat. Nisem se zavzel na posnetku! Link to post
Recommended Posts