Killer_B 87 Napisano November 27, 2009 Share Napisano November 27, 2009 Rakijo je not natoču...za boljše izgorevanje....zato je pa šlo hitrej Link to post
Yelo 36 Napisano November 27, 2009 Share Napisano November 27, 2009 Se mi je zdelo da nekaj smrdi po alkoholu! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 27, 2009 Share Napisano November 27, 2009 hahaha..ubistvu sm res tist dan res neki alkohola natanku, sam ne glih u tank:D Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Trenira kdo San Marino? Trenutno se vozim v 1.25.xxx, pod to ne vem če bom šel, ker avto res teram kolkor gre čez vsak ovinek. Pa tudi RFT moram zelo pohvalit, namreč Ferrarija se mi zdi da so zelo utrofli, celo zvok zanj mi je všeč, daleč najboljša pa je vožnja sama...kako lepo se pusti ujeti čez ovinek, res ti boža ego, ko malo podriftaš čez kak Aqua Minerale pod gasom in prideš ven kot junak Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 To je zrat Ferarrija in ne zarat tvoje vožnje..šala,šala Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Trenira kdo San Marino? Trenutno se vozim v 1.25.xxx, pod to ne vem če bom šel, ker avto res teram kolkor gre čez vsak ovinek. Pa tudi RFT moram zelo pohvalit, namreč Ferrarija se mi zdi da so zelo utrofli, celo zvok zanj mi je všeč, daleč najboljša pa je vožnja sama...kako lepo se pusti ujeti čez ovinek, res ti boža ego, ko malo podriftaš čez kak Aqua Minerale pod gasom in prideš ven kot junak Glede na to, da je naslednja dirka a1 ring, predvidevam, da si eden redkih, če ne celo edini ki že trenira san marino:) Lp! Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Gledam naprej A1 Ring sem tako ali tako naštudiral kolikor sem ga lahko.... Nočem ga kar naprej vozit, da mam na dirki sami kaj užitka...zato pa sem šel malo na San Marino. Link to post
Odisej 5 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Jutri mene 90% ne bo na dirko, ostalih 10% pa pride če bo šansa pridem, drugače naj bo pa to opravičilo..... Link to post
T7ank 16 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Bi bil kdo pripravljen share-at nastavitve? Nekako nisem imel časa nastavit setupa oz. sem že toliko iz tega, da se mi enostavno ni dalo odpeljati 50 krogov, da bi nastavil polovico nastavitev... Da ne bom samo repa na dirki vlekel in čakal, da kdo izpade =P Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Dobiš jutri zvečer na serverju pred kvalifikacijami. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Jaz sem danes vozil po tri dnevni pavzi in komaj kaj pridem pod 1.10. Malo sem zaskrbljen heh. Edino razpizdilo me je, ko sem imel čas 1.9.8 sem imel v drugem sektorju 0,7 sekunde boljši čas od le tega in sem v zadnjem sektorju ponavadi vse zapravil in potem je bil krog 1.10.1 ali kaj podobnega. Ne vem, ali sem res tak majmun ali je mogoče kaj narobe s serverjem? Ali se je to že zgodilo komu? Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Ne to je čist normalno. Tut jest mam kdaj kak dan, ko mi nikakor ne gre pa ne gre..pridejo pa tudi dnevi ko sam sebi ne morem verjeti, da sem lahko tako hiter. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Potem pa upam, da bo sreda moj dan heh... Link to post
reno 37 Napisano December 1, 2009 Share Napisano December 1, 2009 Jaz mislim, da se je Godlar samo prišel malo pohvalit, da vozi čase 1.9.xxx . Link to post
Recommended Posts