Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Trenira kdo San Marino? Trenutno se vozim v 1.25.xxx, pod to ne vem če bom šel, ker avto res teram kolkor gre čez vsak ovinek.

Pa tudi RFT moram zelo pohvalit, namreč Ferrarija se mi zdi da so zelo utrofli, celo zvok zanj mi je všeč, daleč najboljša pa je vožnja sama...kako lepo se pusti ujeti čez ovinek, res ti boža ego, ko malo podriftaš čez kak Aqua Minerale pod gasom in prideš ven kot junak [dance]

Trenira kdo San Marino? Trenutno se vozim v 1.25.xxx, pod to ne vem če bom šel, ker avto res teram kolkor gre čez vsak ovinek.

Pa tudi RFT moram zelo pohvalit, namreč Ferrarija se mi zdi da so zelo utrofli, celo zvok zanj mi je všeč, daleč najboljša pa je vožnja sama...kako lepo se pusti ujeti čez ovinek, res ti boža ego, ko malo podriftaš čez kak Aqua Minerale pod gasom in prideš ven kot junak [dance]

Glede na to, da je naslednja dirka a1 ring, predvidevam, da si eden redkih, če ne celo edini ki že trenira san marino:)

Lp!

Bi bil kdo pripravljen share-at nastavitve? Nekako nisem imel časa nastavit setupa oz. sem že toliko iz tega, da se mi enostavno ni dalo odpeljati 50 krogov, da bi nastavil polovico nastavitev...

Da ne bom samo repa na dirki vlekel in čakal, da kdo izpade =P

Jaz sem danes vozil po tri dnevni pavzi in komaj kaj pridem pod 1.10. Malo sem zaskrbljen heh. Edino razpizdilo me je, ko sem imel čas 1.9.8 sem imel v drugem sektorju 0,7 sekunde boljši čas od le tega in sem v zadnjem sektorju ponavadi vse zapravil in potem je bil krog 1.10.1 ali kaj podobnega. Ne vem, ali sem res tak majmun ali je mogoče kaj narobe s serverjem? Ali se je to že zgodilo komu?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...