fitipalDDi 3 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 čudn je ta mod .. jest sem sam mal podrajsal bo ograjo pa sem bil ob kolo ne vem ... prov čudn mi je ta mod ... neki gume brez profila pa se 5x slabš pelje kot prejšnji mod - FSONE ne vem no ... kr neki se mi zdi vse skupaj. Link to post
Yelo 36 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Ja kolk sem jaz opazil se da avto hitro uničit. Zadnjič sem samo čez krilce od enga Ferrarija zapeljal pa je bila sprednja guma prazna. Drugače si prazno gumo ne morem razlagat,ker se mi sprednje gume ne obrabljajo in je skoraj nemogoč defekt. Isto se mi je zgodilo tudi z rahlim dotikom ograje ampak res rahlim in avto sploh ni šlo več premaknit. Kaj se pa same vožnje tiče pa se mi ne zdi mod tolk slab. Saj če maš kolk tolk dobre nastavitve se da kar lepo peljat. Kontaktov se je pa na dirki pač treba izogibat! Glede na prijave sem pa zelo razočaran na udeležbo treningov in trening dirke. Upam da bo na dirki vsaj malo večja udeležba! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Ja kar se tice poskodb je dejansko ful bl obcutljiv mod kukr je fsone08.. Po mojem mnenju mogoce clo prevec za nas. Glede na to, da je to zimska sezona, ki je namenjena predusem zabavi, bi predlagal da se damidge zmansa recimo na 40%. Kukr sm stestiru bi bla obcutljivost priblizno podobna kot lan. Link to post
reno 37 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Jaz sm šol včerej sam dol s serverja, ker se mi res ni ljubilo pa še skos sm napake delov niti 3 kroge skp nism mogu narest pa sm sam ESC prtisnu in zaključu. Link to post
Yelo 36 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Fajn bi blo,da drugič poveš al pa,da se vsaj posloviš! Da ne bi slučajno pol koga čakali brez veze. Če bomo sploh koga čakali! A je kdo pogledal štart včerajšnje trening dirke! Mislim na Bračiča! Ne vem a si hotel minus kroge delat al kaj! Se zgodi! Link to post
Khorne 4 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Kakšen je bil pa včeraj najhitrejši čas na dirki? Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Fajn bi blo,da drugič poveš al pa,da se vsaj posloviš! Da ne bi slučajno pol koga čakali brez veze. Če bomo sploh koga čakali! A je kdo pogledal štart včerajšnje trening dirke! Mislim na Bračiča! Ne vem a si hotel minus kroge delat al kaj! Se zgodi! Niti najmanj se mi ne sanja od kod se je rikverc vzel Link to post
Yelo 36 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Kakšen je bil pa včeraj najhitrejši čas na dirki? Hiter! Ne vem točno....mislim da 1:08:xxx Vodičar! Ja Bračič se zgodi kaj češ! Včasih se tud rikverc ušunja pred prvo prestavo! Je pa smešno za pogledat ... sploh prvič! Pričakuješ kako bodo vsi naprej potegnili a eden ga nazaj vžge. Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Dam po gasu, pa ugotovim da se nazaj premikam BTW: Oval se pa lepo pelje..dolgocajtno, ampak do 360 km/h pa prideš Aja pa zakaj ni v tistem raru vseh prog za tole sezono? Link to post
reno 37 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Kakšen je bil pa včeraj najhitrejši čas na dirki? Vodičar pravi, da je postavil 1.08.8xx nekaj takega vendar v posebnih okoliščinah. Link to post
Yelo 36 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Ne vem kakšne posebne okoliščine bi naj ble?! Bila je normalna trening dirka! Razen če je imel kakšne "dodatke"? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 hehehe ... ja sej .. dodatke. Link to post
reno 37 Napisano November 26, 2009 Share Napisano November 26, 2009 Malo bencina in sveze gume :> Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 27, 2009 Share Napisano November 27, 2009 Hahaha..dodatke ja.. Predlagam da se potemtakem zacne uporabljat telemetrija pa bomo vidl:) Drugac je bla pa situacija taka d sm odpelu krog 1.08.889 in sicer s skoraj svezimi gumami, in 10l bencina, ker sem dirko zacel z 80litri bencina in sem imel postanek mislim da 12 krogov pred koncem, pa poglejte kako sm odpeljal prvi ovinek pa una dva leva.. Drugace sem v prvem stintu postavljal case okoli 1.09.8-1.10.0. zaradi pretirane voznje sem se seveda 3x tudi zavrtel. Na pravi dirki pricakujem case okoli 1.10.0-1.10.5 Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano November 27, 2009 Share Napisano November 27, 2009 Ja na telemetriji se ne vidi kakšen dodatek imaš v benzu! :? Link to post
Recommended Posts