reno 37 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 To mi še sedaj ni jasno taki profiči in ste do sedaj vozili iz TV pogleda . Jaz že od nekdaj vozim iz cockpita, ker je enostavno večji užitek iz cockpita vozit. Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Že od malega sem vozil z TV pogledom! Čeprav mi je bil pogled iz dirkalnika vedno boljši. Zaradi večjega pregleda ob samem dirkalniku in zaradi varnosti ostalih sem pač vedno vozil z TV pogledom. Pri pogledu iz dirkalnika je pač manj vidno kaj se okrog njega dogaja zato je pa posledično več dotikov. Časi so pa tako ali tako isti pa če gledaš iz ali nad dirkalnikom. Kaj se pa profičev tiče pa ne vem kaj boš rekel za tiste,ki so na tipkovnicah hitrejši od nas! Z določeno vklopljeno pomočjo,da se razumemo. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Že od malega sem vozil z TV pogledom! Čeprav mi je bil pogled iz dirkalnika vedno boljši. Zaradi večjega pregleda ob samem dirkalniku in zaradi varnosti ostalih sem pač vedno vozil z TV pogledom. Pri pogledu iz dirkalnika je pač manj vidno kaj se okrog njega dogaja zato je pa posledično več dotikov. Časi so pa tako ali tako isti pa če gledaš iz ali nad dirkalnikom. Kaj se pa profičev tiče pa ne vem kaj boš rekel za tiste,ki so na tipkovnicah hitrejši od nas! Z določeno vklopljeno pomočjo,da se razumemo. Kdo? Mogoče če mu avtomatsko šalta,tc usaj medium pa abs high.. Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Vem samo,da si nekaterim z volanom težko prišel blizu čeprav si imel vklopljene pomoči tako kot oni! Pač nadrkano! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Ja mogoče gp3 pa gp4:) al pa kšn f1 challange..Za rfactor pa res močno dvomim..Možno pa je :? Lp! Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Na rfactorju sem to doživel ja! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 hehehe..zanimivo:) Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Saj pravim....eni pač majo to nadr....! Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Saj pravim....eni pač majo to nadr....! Al si mel pač slab dan [Jel] Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 DANES JE URADEN TRENING..NA SERVER PRIDTE PRED 21.00, KER SE OB TEJ URI ENKRAT ZAČNEJO KVALIFIKACIJE. LP! Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Se že naprej oproščam toda danes vam ne bom mogel >>sprašit Link to post
Khorne 4 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Pa saj sem vedel pm...(net jebe). Upam, da se boste imeli dobro! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Na practice nas je blo 11, na konc kvalifikacij samo še 9, dirko smo končali 3. Drugače pa dobri boji s hekičem...(drugič mal glej levo desno ) Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Več bi nas končal, pa vam je očitno hudo za prvič en bogi restart nardit.. Link to post
Yelo 36 Napisano November 25, 2009 Share Napisano November 25, 2009 Na practice nas je blo 11, na konc kvalifikacij samo še 9, dirko smo končali 3. Drugače pa dobri boji s hekičem...(drugič mal glej levo desno ) No ja....a se ti zdi,da je to bla uradna dirka! Tam se pa drugače vozi,ker so kazni! Mogoče si malo preresno vzel trening dirko! Kaj se pa restarta tiče! Če smo tolk nefer,da nismo počakali Tima,da bi se vrnil na server (mimogrede ste z mano zadnjič isto naredili) pol še restartat ni bilo potrebno! Pa štartat se naučite! Ni mi pa jasno od kod poškodbe na mojem dirkalniku med postanki v boksih. Ni bilo nikjer nobenega kontakta,razen mogoče od Vodičarja v prvem zavoju. Drugje ni bilo kontaktov! No tudi to ni,ker sem preveril v XML failih in ni nič zapisano tak da mi ni čist jasno! Link to post
Recommended Posts