Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

Že od malega sem vozil z TV pogledom!

Čeprav mi je bil pogled iz dirkalnika vedno boljši. Zaradi večjega pregleda ob samem dirkalniku in zaradi varnosti ostalih sem pač vedno vozil z TV pogledom.

Pri pogledu iz dirkalnika je pač manj vidno kaj se okrog njega dogaja zato je pa posledično več dotikov.

Časi so pa tako ali tako isti pa če gledaš iz ali nad dirkalnikom.

Kaj se pa profičev tiče pa ne vem kaj boš rekel za tiste,ki so na tipkovnicah hitrejši od nas! Z določeno vklopljeno pomočjo,da se razumemo.

Že od malega sem vozil z TV pogledom!

Čeprav mi je bil pogled iz dirkalnika vedno boljši. Zaradi večjega pregleda ob samem dirkalniku in zaradi varnosti ostalih sem pač vedno vozil z TV pogledom.

Pri pogledu iz dirkalnika je pač manj vidno kaj se okrog njega dogaja zato je pa posledično več dotikov.

Časi so pa tako ali tako isti pa če gledaš iz ali nad dirkalnikom.

Kaj se pa profičev tiče pa ne vem kaj boš rekel za tiste,ki so na tipkovnicah hitrejši od nas! Z določeno vklopljeno pomočjo,da se razumemo.

Kdo? Mogoče če mu avtomatsko šalta,tc usaj medium pa abs high..

Na practice nas je blo 11, na konc kvalifikacij samo še 9, dirko smo končali 3.

Drugače pa dobri boji s hekičem...(drugič mal glej levo desno [opa]icon_opa.gif[opa]icon_guns.gif[guns]icon_guns.gif)

No ja....a se ti zdi,da je to bla uradna dirka!biggrin.gif Tam se pa drugače vozi,ker so kazni!

Mogoče si malo preresno vzel trening dirko!

Kaj se pa restarta tiče!

Če smo tolk nefer,da nismo počakali Tima,da bi se vrnil na server (mimogrede ste z mano zadnjič isto naredili) pol še restartat ni bilo potrebno!icon_opa.gif

Pa štartat se naučite!icon_jel2.gifbiggrin.gif:D:D

Ni mi pa jasno od kod poškodbe na mojem dirkalniku med postanki v boksih.

Ni bilo nikjer nobenega kontakta,razen mogoče od Vodičarja v prvem zavoju. Drugje ni bilo kontaktov!

No tudi to ni,ker sem preveril v XML failih in ni nič zapisano tak da mi ni čist jasno!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...