gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 ja dobr no , kaj zdej neki meljete, a bo kdo naredu drugače sem jaz out, ne mislim se v nizkih obratih vozit Ne bot tok napet no Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Saj pa nimaš kaj zaj*bat. V tistem modu ki mi želiš zvoke menjat je neka.ini datoteka..enigne sounds al neki takiga..pol pa sam kopiraš vsebino le iste te datoteke iz moda v katerem so zvoki ki so ti všeč. Morata pa bit ta dva moda na istem rFactorju inštalirana..al pa vsaj zvoki v isti mapi...da jih najde...jst sm si za Sloracing dal redbullove zvoke na francoza pa nikol nobenga mismatcha. A lahko mal bl natančno opišeš?recimo če navedeš primer kako za rft zvoke spremnit u ctdp? ker jest sm gledu in nikjer ne najdem kšne sounds.ini al pa kj podobnga. Jest sm recimo iz ctdp spreminju v mmg zvoke, kjer sm hendlu z .veh datotekami, sam tuki se pa tega ne da narest:S Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Evo sm pogruntu kako se spremeni, samo je en problem. Težko je nardit d bo vsem delal ker mormo met usi un mod na compu, al pa če bi se komplet vse .waw datoteke skopirale. Postopek kako spremenit je povsem enostaven in ga bom opisu kle. Uzame 3 min. časa, da si spremenite. Najprej se postavtve v mapo C:Program FilesrFactorGameDataVehiclesF1RFT20092009 Tuki boste vidl 10 .sfx datotek. Odprete tisto kar furate..jest sm odpru recimo f1_2009_BMW.sfx ker furam bmwja..MIRO ti odpri datoteko f1_2009_Mclaren.sfx. (še prej priporočam da si naredite backup tiste .sfx datoteke ki jo mislte spreminjat) Nato pa najdeš mod iz katerega bi rad vzel zvok. Recimo če bi rad uzel iz fsone 2008 se postaviš v: C:Program FilesrFactorGameDataVehiclesFSONE08SE2008 ter odpreš (open with notepad) eno od .sfx datotek. Nato skopiraš celotno vsebino te datoteke in se vrneš nazaj na rft mod: C:Program FilesrFactorGameDataVehiclesF1RFT20092009 odpreš f1_2009_Mclaren.sfx (ta primer govorim za MIROTA) zbrišeš staro vsebino in prilepiš novo. Shraniš, probaš in igraš, ter uživaš v prečudovitih novih zvokih. Zvoke lahko skopirate iz katerga koli moda, postopek je povsod isti. A BO ŠLO? Lp! Link to post
Oxy 11 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Če prav razumem? Nekdo ki hoče imet zvoke iz ctdp mora imet mod inštaliran da čuje zvoke seveda mora narest tisti čiračara. A to velja tudi da bo nekdo imel zvok iz ctdp 2 iz rft08 3 iz rft 09 4 pa iz fsone 08 in bo vsem delovalo ne bo misimeča. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Tako je..lahko imate poljubne zvoke..missimatcha pa ne bo. Zgleda da je rfactor narejen tako, da pregleduje le tiste file, kateri so povezani s fiziko. Usaj jest nism meu missimatcha na serverju ko sem zamenjal. Prav tako nisem imel problemov pri drugih modih. Lp! Link to post
Khorne 4 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Jaz ne bom nič spreminjal... saj je kul. No upam, da ne bo potem kaj jebalo na serverju.. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Ja men je tut čist kul..sm se navadu in so mi ušeč ratal tej zvoki. Link to post
TheDoHc 0 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 Sm probu, ratal, dela brez kakšnega missmatcha tko d thank u Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 23, 2009 Share Napisano November 23, 2009 sam d dela..priporočam mmg 2007 zvoke..(Spyker) Odlični zvoki! Link to post
Odisej 5 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 v čem je fora, da mi nobene proge (tega našega SLO packa) ne odpre....imam lepo skopirane tam kot je treba (../locations/slopack/...) ko grem na server se konektam, izberem avto, potem pa neskončno časa čaka...enako je če sem online ali offline?? Link to post
zamex23 1 242 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 Hvala bogu da sm prišu k Ferrariju Link to post
Yelo 36 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 Odisej! Nič locations/slopack! Skopirat moraš vsako progo posebej ne pa,da so vse v eni mapi! Če te prav razumem imaš proge v mapi slopack! Morajo pa bit posebej v mapi C:Program FilesrFactorGameDataLocations Se pravi vsaka proga mora bit za sebe v mapi Locations! Link to post
SchumacherM 58 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 Takole, zopet mam grafično ( prasci so jo meli 2 tedna in šele zdaj poslali nazaj z dopisom, ne gre v garancijo ) in spet treba malo vozit. Povejte mi malo kdaj so treningi, kaj glede stez rabim, moda, al pa če mi pokažete kje je kaj napisano...mam tolk dela zdle par dni da res nimam cajta kaj iskat..hvala prijaznežu vnaprej. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 v čem je fora, da mi nobene proge (tega našega SLO packa) ne odpre....imam lepo skopirane tam kot je treba (../locations/slopack/...) ko grem na server se konektam, izberem avto, potem pa neskončno časa čaka...enako je če sem online ali offline?? V .txt fajlu zraven rara lepo piše kaj moreš nardi. Odraraj..skopiraj mapo GameData v svoj rFactor direktorij. To je vse kar je treba narest! Lp! Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 24, 2009 Share Napisano November 24, 2009 Takole, zopet mam grafično ( prasci so jo meli 2 tedna in šele zdaj poslali nazaj z dopisom, ne gre v garancijo ) in spet treba malo vozit. Povejte mi malo kdaj so treningi, kaj glede stez rabim, moda, al pa če mi pokažete kje je kaj napisano...mam tolk dela zdle par dni da res nimam cajta kaj iskat..hvala prijaznežu vnaprej. -Najprej zlovdaš rft 2009 mod: http://www.megaupload.com/?d=836VHP5S in ga inštaleraš -Potem zlovdaš rft 2009 update: http://www.megaupload.com/?d=TZOQ5GJQ in ga inštaleraš -Nazadnje potegneš dol še trackpack: http://www.megaupload.com/?d=O73WPXNH Tega odraraš in mapo GameData skopiraš v svoj rf direktorij, tako kot piše en post višje. Lp! Link to post
Recommended Posts