Skoči na vsebino

Sezona 2 [2010]

Recommended Posts

V svojem imepriimek.plr configu nastavi tako.

Rearview="1" // 0=Off, 1=Center and Side, 2=Center only, 3=Side only (virtual mirrors only, in-car mirrors are on/off).

Virtual Rearview In Cockpit="1"

Če imaš slučajno Windows 7 ne boš tega configa najdu pod program files ampak pod C:/Users/andrejm/AppData/Local/VirtualStore/Program Files (x86)/rFactor/UserData/Ime Priimek/ImePriimek.plr.

Pa mislim, da moraš imeti skrite datoteke odkrite, da lahko to teh map dostopaš nisem pa popolnoma prepričan.

Tnx... čeprav sem zdaj vozil na serverju s T kamero in je šlo odlično. Bom vpisal tole in probal, če bom lahko ponovil iste rezultate iz kokpita...

hvala

• Odgovori 3,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav, Jaz sem fural včeraj ja. Na server sem prišel čist na easy ker imate na strani vse objavljeno on pa je rekel da ga nebo tako da sem malo probal. Sicer pa nwm zakaj se vam tako gre za t

VN Bahraina 2011

eh fantje , mal preveč k srcu ste vse skup vzel in grajal moj post vidim da je edn celo prpopu zraven -1, je pa tako da še vedno stojim za svojim mnenjem. Ja te damperje so vsi kopiral , normalno d

Posted Images

A je že kdo kakšen čas naredil v a1?

Jaz sem naredil 10 krogov in je bilo 1.11.4 pa vem da še gre hitreje. Kaj pa vaši časi da vidimo kje smo da ne bo potem jokanja [owje]

Nek povprečni čas bo pomoje okoli 1.11.0, pole pa po vsej verjetnosti 1.09.xxx

Lp!

Koledar je bil nekoliko spremenjen in sicer sta se zamenjala imola, ki bo tako na vrsti že to leto, ter indy. Razlog je ta, da je bilo na forumu napisanih nekaj predlogov izkušenejših kolegov, kar zadeva dirkanje po ovalu. Tako bomo imeli več časa za testiranje varnostnega avta kot tudi dirkanja na povsem drugačni stezi, kot smo jih bili vajeni do sedaj.

Lp!

pa naj no edn naredi sound packicon_ok.gif, ker tle so pa teli " hungary team " čist mim usekal, bi priporočal no , ker teli mlinčki me odganjajo .

in se že sprašujem , zakaj bi vozu , kar mi ne paše za "uho in dušo" [Jaoo]

Če je možno, no vem da je , sam če se komu ljubi , ko to zna :D

Ja jest sm hotu to spremenit in mi je uspel, sam je biu en problem, d pol nism vidu ostalih:/ tko d sm mogu spremenit nazaj na originaln zvok.

Morem rect d mi je biu u startu res zoprn, sam sm se ze ful navadu in ni problema. Drgac je pa zvok od uzun res hud! Sploh pr nizkih obratih je isti kot v resnic.

Saj pa nimaš kaj zaj*bat. V tistem modu ki mi želiš zvoke menjat je neka.ini datoteka..enigne sounds al neki takiga..pol pa sam kopiraš vsebino le iste te datoteke iz moda v katerem so zvoki ki so ti všeč. Morata pa bit ta dva moda na istem rFactorju inštalirana..al pa vsaj zvoki v isti mapi...da jih najde...jst sm si za Sloracing dal redbullove zvoke na francoza pa nikol nobenga mismatcha.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...