Skoči na vsebino

1. Salzburgring - 5.11.2017

Recommended Posts

Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič. Če bi tam kak blatnik odštrlel, dirka nebi bila tak trotel gas, pa kar bo pa bo. R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko:o. Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out.

Ampak OK. 100% grip pa -50% poškodbe naredijo dirko gas pa ruto gor.. 

Deli na drugih straneh
18 minutes ago, mancSLO said:

Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič. Če bi tam kak blatnik odštrlel, dirka nebi bila tak trotel gas, pa kar bo pa bo. R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko:o. Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out.

Ampak OK. 100% grip pa -50% poškodbe naredijo dirko gas pa ruto gor.. 

Uff marjan če si nastradal oprosti, Replaya pa tudi sem že omenil da nimam in nisem mogel pogledat.

Deli na drugih straneh
4 hours ago, mancSLO said:

Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič.

Jaz sem prebral "Obvezna uporaba PLP" v postu. Imam sicer tole zadevo instalirano, ampak zares pa ne vem kaj pocne. Sem bil pod vtisom, da preprecuje sekanja ovinkov itd. Ko sem vprasal pred dirko ali se ga uposteva, so fantje rekli da ne, pa sem potem se jaz zacel precej liberalno sekat sikano za ciljno ravnino.

Meni se tudi to ne "zdi prav", ampak konec koncev je to igra, mar ne? :) Dokler so pravila enaka za vse...

Deli na drugih straneh
Pred 13 urami , mihagapiha je napisal:

Jaz sem prebral "Obvezna uporaba PLP" v postu. Imam sicer tole zadevo instalirano, ampak zares pa ne vem kaj pocne. Sem bil pod vtisom, da preprecuje sekanja ovinkov itd. Ko sem vprasal pred dirko ali se ga uposteva, so fantje rekli da ne, pa sem potem se jaz zacel precej liberalno sekat sikano za ciljno ravnino.

Meni se tudi to ne "zdi prav", ampak konec koncev je to igra, mar ne? :) Dokler so pravila enaka za vse...

PLP ti pusti da 3x sekaš, v 4. dobiš za kazen vožnjo skozi bokse. Je pa aplikacija pri mod progah nekje dokaj liberalna in ni omenila sekanja v prvi šikani (razen zunanja stran ob koncu šikane) . 

Deli na drugih straneh
Pred 21 urami , mancSLO je napisal:

...Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out.

@mancSLO žal mi je, da si nastradal, čeprav mi ni jasno kako sem jaz kriv, če sem po luftu salte delal :confused:

Deli na drugih straneh
On 6. 11. 2017 at 16:11, mancSLO je napisal:

R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko:o

Itak Marko. Saj to je jasno. Da pa je tega manj, je pa v nastavitvah serverja opcija demage. Če ta slider pomakneš proti100%, tudi "tavroči" v kako situacijo ne gredo na vse ali nič.

Ampak tu je tako in kot sem že zapisal: na takšnih nastavitvah gripa in demage bo treba bolj na nož...

Deli na drugih straneh