Ale 472 Napisano November 5, 2017 Share Napisano November 5, 2017 Ni problema @Grebenc Gašper ti čist verjamem, da sem mal levo zašel...drugač pa huda R2. Z @PEK-om sva mal sodelovala po ravninah, pa nama vseeno ni uspel prehitet @skopusnik-a. Dobr si branil linijo 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2017 Avtor Share Napisano November 6, 2017 Ja lepe borbe so bile, tam če dobro rata speljat tist desni hitri ovinek je vseeno kje si, na notranji ali zunanji, se da it vse do šikane vštric Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 6, 2017 Share Napisano November 6, 2017 Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič. Če bi tam kak blatnik odštrlel, dirka nebi bila tak trotel gas, pa kar bo pa bo. R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko. Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out. Ampak OK. 100% grip pa -50% poškodbe naredijo dirko gas pa ruto gor.. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Grebenc Gašper 193 Napisano November 6, 2017 Share Napisano November 6, 2017 18 minutes ago, mancSLO said: Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič. Če bi tam kak blatnik odštrlel, dirka nebi bila tak trotel gas, pa kar bo pa bo. R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko. Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out. Ampak OK. 100% grip pa -50% poškodbe naredijo dirko gas pa ruto gor.. Uff marjan če si nastradal oprosti, Replaya pa tudi sem že omenil da nimam in nisem mogel pogledat. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mihagapiha 45 Napisano November 6, 2017 Share Napisano November 6, 2017 4 hours ago, mancSLO said: Škoda, da greš v prvi šikani kar skozi stebriček, pa ni nič. Jaz sem prebral "Obvezna uporaba PLP" v postu. Imam sicer tole zadevo instalirano, ampak zares pa ne vem kaj pocne. Sem bil pod vtisom, da preprecuje sekanja ovinkov itd. Ko sem vprasal pred dirko ali se ga uposteva, so fantje rekli da ne, pa sem potem se jaz zacel precej liberalno sekat sikano za ciljno ravnino. Meni se tudi to ne "zdi prav", ampak konec koncev je to igra, mar ne? Dokler so pravila enaka za vse... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2017 Avtor Share Napisano November 6, 2017 Upošteva se PLP. Pred dirko je bilo tudi rečeno, da se upošteva. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Pred 13 urami , mihagapiha je napisal: Jaz sem prebral "Obvezna uporaba PLP" v postu. Imam sicer tole zadevo instalirano, ampak zares pa ne vem kaj pocne. Sem bil pod vtisom, da preprecuje sekanja ovinkov itd. Ko sem vprasal pred dirko ali se ga uposteva, so fantje rekli da ne, pa sem potem se jaz zacel precej liberalno sekat sikano za ciljno ravnino. Meni se tudi to ne "zdi prav", ampak konec koncev je to igra, mar ne? Dokler so pravila enaka za vse... PLP ti pusti da 3x sekaš, v 4. dobiš za kazen vožnjo skozi bokse. Je pa aplikacija pri mod progah nekje dokaj liberalna in ni omenila sekanja v prvi šikani (razen zunanja stran ob koncu šikane) . Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Pred 21 urami , mancSLO je napisal: ...Včasih vsaj kak sory pride, tokrat pa Gašper pa Kurent soloh ne vem, če vesta, da sta enega out. @mancSLO žal mi je, da si nastradal, čeprav mi ni jasno kako sem jaz kriv, če sem po luftu salte delal Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Kdo pa? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 gravity Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Grebenc Gašper 193 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Aleš, ko ni imel kontrole nad avtomobilom ne more biti kriv. Bil ja racing incident med nama z stransko škodo, v tem primeru nažalost ti. Nesreče se dogajaja nažalost, lahko stremimo k temu da jih je manj ampak popolnoma brez pa nikoli ne bo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Pač smo navajeni, da se v takšnih primerih sorry reče, ne pa gravity. In kontrole nad avtomobilom ni imel za kaj že? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 Če letiš naokoli pač letiš. Težko vplivaš kam te bo zaneslo. Je pa pomembno, da ko drsiš stisneš in držiš bremzo dokler se ne ustaviš. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 7, 2017 Share Napisano November 7, 2017 On 6. 11. 2017 at 16:11, mancSLO je napisal: R1 sem Kurenta dobil na havbo, pa sem kar nadaljeval lahko. Itak Marko. Saj to je jasno. Da pa je tega manj, je pa v nastavitvah serverja opcija demage. Če ta slider pomakneš proti100%, tudi "tavroči" v kako situacijo ne gredo na vse ali nič. Ampak tu je tako in kot sem že zapisal: na takšnih nastavitvah gripa in demage bo treba bolj na nož... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 7, 2017 Avtor Share Napisano November 7, 2017 Prvenstvo je namenjeno zabavi, zato je damage nastavljen na 50%, ne da ob manjšem dotiku poškoduješ avto do te mere, da nisi več konkurenčen. 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts