anzee3 13 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Pridem Anže Urbančič 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Pred 15 urami , Grebenc Gašper je napisal: @treker @edgeslo Vem da sta bila takrat na RD dirki zraven. A je kir pomislil da bi se nam pridružil? Moram še kakšen krog naredit v Ir da ne bom na ligaški dirki spet prah žrl Drugače , pa mod je že dx11 ready ? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 He, he, so keš zavohali na liveracers. Ko sem še jaz postavljal, je bilo top 20, sedaj pa tole: Only showing top 3 best laps. Upgrade from Lite subscription to see more. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Sploh se ne morem naveličati te kombinacije dirkalnika in piste Sicer sem po časovnici zelo slab ampak se počasi navajam igrati (spet) preko zaslona. 2 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 22, 2017 Avtor Share Napisano October 22, 2017 (urejeno) @edgeslo mod je dx11 ready. V rf2 betas zberi zadnjo različico, če boš kaj potestiral na serverju Uredil October 22, 2017 - 57X Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Včeraj sem imel jaz nastavljeno na dx11 in mi je javilo, da ni enaka verzija. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 22, 2017 Avtor Share Napisano October 22, 2017 si izbral pravo verzijo DX11? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Mislim, da sem imel napačno. Jaz sem imel izbrano v1108-dx11-open-beta namesto to, ki imaš ti označeno. Hvala za opozorilo. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 @Grebenc Gašper tut jaz sem bil mal presenečen. Sicer imam pa že "nekaj let" prakse tako, da se kar hitr prilagodim avtu, kar se pa proge tiče sem mel pa celo dirko mal težav z najpočasnejšo kombinacijo ovinkov po štartu. Tam si bil dost hitrejši... Drugač pa huda dirka. Tale porš se mi velik boljš pelje kot pa v AC. Sploh ne vem zakaj več ne vozimo rF2. 5 Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Eh. Če je bla učerejšna dirka super pa sem dans tolk nasprotno naredil glih zaradi mojih neumnosti. Sm se zlo veselil vikenda ampak ni čisto nič klapalo. Reštartov ne smemo več takole delat. Tapravi cajt na server ali pa počakaš na drugo dirko. Pol se pa samo ponavljajo ker vsakič reštart nekoga preseneti. Kar se tiče pa mene pa se opravičujem še enkrat oprosti za tista dva prepotentna manevra na zaviranju za @enjoyer83 in nasplošno bi rekel dokaj agresivno dirko z moje strani. Priznam neki me je pičlo pa nism glih trezno ocenjeval okoliščin. Ker glup izgovor ane? Hmm bomo prerastli tut to. Ena moja grda napaka ki jo morem odpravit in se je izogibat tudi na fun dirkah ne samo na resnih eventih ala GT multiclass in VLMS. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Ti restarti so me čisto iztirili, saj me je skoraj kap, ko me je kar na 1x vrglo v bokse. Potem pa sem raje kar zapustil server. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 22, 2017 Share Napisano October 22, 2017 Ni panike Gašper, itak sem komaj proti koncu R2 odpeljal kak soliden krog, konstantnosti pa itak ni bilo 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 23, 2017 Avtor Share Napisano October 23, 2017 (urejeno) 1. Eee moj Gašpere Naslednji event, ki ga organiziram, bo Grebenc štartal iz zadnjega mesta. Tako obnašanje ne bo tolerirano na fun eventih, tud če se se Zupan pišeš V ta event je blo vloženega več truda, kot v vse moje evente skupaj, zato malo respecta, prosim. Naslednjič, ko me boš sred kvalifikacij spraševal, kdaj so kvalifikacije, sloh ne boš mogel na dirko Klepetanje med Q in R je nezaželjeno. Od izjav tik pred dirko, ki si jih namenil Tomažu, se absolutno distanciram, ker ne odražajo mojega načina delovanja na teli naši mali sceni. Keep it friendly pls. Prosim obnovi tudi golden rule iz RD in preberi še enkrat modri tekst v prvem postu te teme. 2. Hvala vsem za udeležbo. Iskreno opravičilo vsem, ki ste bili oškodovani zaradi restartov. Zagotavlajm, da tega ne bom več počel. Za prvi event naj bo, naslednjič brez pardona. Izjeme bodo le tehnične težave in podobne okoliščine. @Ale lepe vožnje, kot vedno Tam v R1, v tistem ostrem desnem ovinku, sem jaz zaštrikal, ker sem gledal, kje je Mare Mareta seveda ni bilo, le Grebenc v vlogi Mirana Ališiča @terga hvala za setupe. you made us look fast Naslednji prosti termin smo v Istanbulu. Isti avto. Server bo seveda na voljo 24/7. Uredil October 23, 2017 - 57X 2 Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 Po toči zvonit je prepozno, pa vseeno še tebi @57X namenim opravičilo za disrešpekt, ki sem ga popolnoma nehote z obnašanjem povzročil. Sem kar nekaj nocojšnje noči porabil za premlevanje pa po pravici povedano sam sebe ne prepoznam po včerejšnejm splošnem obnašanju. Zj pa dost jokcanja pa opravičevanja z moje strani. i gotta man up. Bom pa poskrbel bom da se to ne bo več dogajalo! 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 23, 2017 Share Napisano October 23, 2017 (urejeno) @57X hvala enako. Ja, v tisetm ostrem zavoju je blo mal dotika, pa sem mislu, da te je zato odneslo in sem mal počakal. Drugač smo se pa dobr podil po progi. Kdor pravi, da rabiš 20+ folka za dobro dirko naj se drugič pridruži, ker takih borb ni nikjer. Bi moral te fun evente preimenovat v EKSTRA FUN evente. Res je nor tale porš, sploh, ko @terga setup zrihta... Komaj čakam Istanbul EDIT: @Grebenc Gašper mislim, da nas je večina šla skozi to. Ne se preveč sekirat, se boš drugič oddolžil z lepim obnašanjem. Uredil October 23, 2017 - Ale 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts