Skoči na vsebino

Flat6 @ Sebring Nedelja 22.10.2017 20:00

57X

Recommended Posts

• Odgovori 51
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Za udeležbo potrebujemo: rFactor2: Steam Store Enduracers Flat6 modt: Steam Workshop Sebring International Raceway: Steam Workshop Server: slo-racing.com flat6 Geslo: slorf2 Trening: o

@Grebenc Gašper tut jaz sem bil mal presenečen. Sicer imam pa že "nekaj let" prakse tako, da se kar hitr prilagodim avtu, kar se pa proge tiče sem mel pa celo dirko mal težav z najpočasnejšo kombinaci

Malenkost, sam da je delalo, kot mora (z manjšim glitchem ). Glede na vložen čas za postavitev serverja (noben do zdaj mi še ni dal toliko mislit) mi je res kr mal bad, da mi potem na koncu ni zneslo

Posted Images

Pred 15 urami , Grebenc Gašper je napisal:

@treker @edgeslo Vem da sta bila takrat na RD dirki zraven. A je kir pomislil da bi se nam pridružil? :P

Moram še kakšen krog naredit v Ir da ne bom na ligaški dirki spet prah žrl :D

Drugače , pa mod je že dx11 ready ?

@Grebenc Gašper tut jaz sem bil mal presenečen. Sicer imam pa že "nekaj let" prakse tako, da se kar hitr prilagodim avtu, kar se pa proge tiče sem mel pa celo dirko mal težav z najpočasnejšo kombinacijo ovinkov po štartu. Tam si bil dost hitrejši...

Drugač pa huda dirka. Tale porš se mi velik boljš pelje kot pa v AC. Sploh ne vem zakaj več ne vozimo rF2.

Eh. Če je bla učerejšna dirka super pa sem dans tolk nasprotno naredil glih zaradi mojih neumnosti.  Sm se zlo veselil vikenda ampak ni čisto nič klapalo. Reštartov ne smemo več takole delat. Tapravi cajt na server ali pa počakaš na drugo dirko. Pol se pa samo ponavljajo ker vsakič reštart nekoga preseneti. Kar se tiče pa mene pa se opravičujem  še enkrat oprosti za tista dva prepotentna manevra na zaviranju za @enjoyer83 in  nasplošno bi rekel dokaj agresivno dirko z moje strani. Priznam neki me je pičlo pa nism glih trezno ocenjeval okoliščin. Ker glup izgovor ane? Hmm bomo prerastli tut to. Ena moja grda napaka ki jo morem odpravit in se je izogibat tudi na fun dirkah ne samo na resnih eventih ala GT multiclass in VLMS.

1. Eee moj Gašpere :D Naslednji event, ki ga organiziram, bo Grebenc štartal iz zadnjega mesta. Tako obnašanje ne bo tolerirano na fun eventih, tud če se se Zupan pišeš :) V ta event je blo vloženega več truda, kot v vse moje evente skupaj, zato malo respecta, prosim. Naslednjič, ko me boš sred kvalifikacij spraševal, kdaj so kvalifikacije, sloh ne boš mogel na dirko ;) Klepetanje med Q in R je nezaželjeno. Od izjav tik pred dirko, ki si jih namenil Tomažu, se absolutno distanciram, ker ne odražajo mojega načina delovanja na teli naši mali sceni. Keep it friendly pls. Prosim obnovi tudi golden rule iz RD in preberi še enkrat modri tekst v prvem postu te teme.

2. Hvala vsem za udeležbo. Iskreno opravičilo vsem, ki ste bili oškodovani zaradi restartov. Zagotavlajm, da tega ne bom več počel. Za prvi event naj bo, naslednjič brez pardona. Izjeme bodo le tehnične težave in podobne okoliščine.

@Ale lepe vožnje, kot vedno [ok] Tam v R1, v tistem ostrem desnem ovinku, sem jaz zaštrikal, ker sem gledal, kje je Mare :roll: Mareta seveda ni bilo, le Grebenc v vlogi Mirana Ališiča :)

@terga hvala za setupe. you made us look fast :lol:

Naslednji prosti termin smo v Istanbulu. Isti avto. Server bo seveda na voljo 24/7.

Uredil - 57X

Po toči zvonit je prepozno, pa vseeno še tebi @57X namenim opravičilo za disrešpekt, ki sem ga popolnoma nehote z obnašanjem povzročil. Sem kar nekaj nocojšnje noči porabil za premlevanje pa po pravici povedano sam sebe ne prepoznam po včerejšnejm splošnem obnašanju.  Zj pa dost jokcanja pa opravičevanja z moje strani. i gotta man up. Bom pa poskrbel bom da se to ne bo več dogajalo! 

@57X hvala enako. Ja, v tisetm ostrem zavoju je blo mal dotika, pa sem mislu, da te je zato odneslo in sem mal počakal.  Drugač smo se pa dobr podil po progi. Kdor pravi, da rabiš 20+ folka za dobro dirko naj se drugič pridruži, ker takih borb ni nikjer. Bi moral te fun evente preimenovat v EKSTRA FUN evente. Res je nor tale porš, sploh, ko @terga setup zrihta... Komaj čakam Istanbul [dance]

EDIT: @Grebenc Gašper mislim, da nas je večina šla skozi to. Ne se preveč sekirat, se boš drugič oddolžil z lepim obnašanjem. :D

Uredil - Ale