Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Goran, Darren je odstranil tvoj komentar, ker se križa z njihovo dirko, pri 20 prijavah jim saboterji ne bodo prav prišli Glede serverja in glasovanja pa mora zaenkrat še @Matjaž Murn povedat kaj se da. Mislim pa da trenutno skip session ni možen Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Pred eno uro, ingange je napisal: Sem napisal na Core . ampak oni imajo danes svojo dirko tak da bomo vidli če še kdo pricaplja zraven . Če bomo pa samo 3je pa tudi nič hudega . Kaj deluje skip sesion na srverju ? A se lahko malce pridružim ali je to mišljeno samo za prijavljene? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Ali se da na serverju nastavit, da neha nabijati sekunde, ko se recimo razbiješ na stezi in greš z ESC nazaj v bokse. Ker dokler testiramo je tole totalno mimo, da potem čakam 2 minuti, da se spet lahko odpeljem na hiter krog. Pa da se dvigne procent proge saj na 98%, ker itak ni bilo še več kot dveh skupaj gor in nima veze. Je pa fino dobiti podatek kako se avto obnaša pri 100%, ker večino dirke bo tako. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 @silicijeva dolina, le pridi. Bom Dizel race team 2 server zašibal zdele. Pass: Mansell, pa bomo nastavljali po mili volji. Razmere bodo kot na uradnem. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ingange 379 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 @silicijeva dolina Dobrodošel !!! Dolgo je nazaj ko sma kaj skupaj odpeljala . @enjoyer83 Ja mi je pisal . Sem se mu opravičil in razložil , da mu nikakor nisem hotel ukrasti kakega voznika ampak da sem ciljal na tiste ki ne vozijo v njihovem champu in bi radi malce potrenirali za naslednjo dirko . Sej nima veze , mišljeno je bilo dobro izpadlo pa je kr nekaj . Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Pred eno uro, mancSLO je napisal: @silicijeva dolina, le pridi. Bom Dizel race team 2 server zašibal zdele. Pass: Mansell, pa bomo nastavljali po mili volji. Razmere bodo kot na uradnem. No super Je server že postavljen? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 ja saj ni panike, sem rekel da bom omenil - Darren je zaščitniški do svojega krdela Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 (urejeno) Server je že. server: Dizel Race Team 2 Pass: Mansell Uredil October 8, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Meni ga ne najde. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 (urejeno) Parametre nastavi takole, pa Ginetto namesti ter Road Americo. Porsche pack pa verjetno imaš, ne? Uredil October 8, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Sem Gineto narobe vnesel v mapo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Ne vem. Nekaj je nagajal tale server danes. Bo treba malo počistiti računalo očitno? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 9, 2017 Avtor Share Napisano October 9, 2017 (urejeno) @alkoro @enjoyer83 @ingange dejte se še enkrat prijavit na CORE-RACING Road America dirko, tokrat izberite še TEAM, ko se prijavljate... Uredil October 9, 2017 - PEK Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
vajtos 227 Napisano October 9, 2017 Share Napisano October 9, 2017 Kako je z gumami? Bojo samo medium pa hard na voljo al tudi soft? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 9, 2017 Avtor Share Napisano October 9, 2017 Na voljo bo vse enako kot je bilo do sedaj. Torej vse vrste gum na GT2 avte. od SS do SH. Tudi kvalifikacije bodo potekalo tako kot na prvi dirki. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts