57X 962 Napisano October 5, 2017 Avtor Share Napisano October 5, 2017 Lahko, da so razlike v grip levelu tiste, ki naredijo razliko pri vstopu v ovinek. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 5, 2017 Share Napisano October 5, 2017 Gume na temu avtu majo ozek slip angle. Ko to zdruzis s pomankanjem downforca (fuck yes), dobis zelo obcutljiv avto. Gume je treba ''predstaviti'' obremenitvi. Ne mors kr suknit notr pa pustit avtu, da opravi vse (isto je pri corvetti v VEC btw). Hitr setup je pa understeeri, ker se spredn grip žrtvuje za trekšn. Jebiga, prilagod se Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano October 8, 2017 Share Napisano October 8, 2017 Upam da ni prepozno za prijavo, sem bil zaseden prej. Mihajlo Ilić Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 8, 2017 Avtor Share Napisano October 8, 2017 nikoli ni prepozno je bla bolj ubijalska kombinacija, verjetno nisi prav užival Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano October 13, 2017 Share Napisano October 13, 2017 Sem glih ujel začetek dirke, potem pa mi je vedno neslo zadek in sem raje nehal Pa še zvok me neki začel zafrkavat, manjkajo zvoki, pri višji hitrosti motor utihne, sliši se le veter Citiraj Link to post
Recommended Posts