play 502 Napisano September 29, 2017 Avtor Share Napisano September 29, 2017 Spet bom žulu na polno....2 zlate sekunde še dol..., sm sej se da, ampka je res avto tako hitr, da mini mini napaka pa je konc veselja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 29, 2017 Share Napisano September 29, 2017 Pa turbo luknja tudi kot postojnska jama. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 30, 2017 Avtor Share Napisano September 30, 2017 Lukja je res huda, sm da pride na 5k rpm ubibože....moj nov cajt je trenutno 1.18.3xxx , se kr da ja.... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 On 29. 9. 2017 at 11:28, baty je napisal: ...urca zjutro in urca ponoč..to mi je dohtar predpisal Izjava leta 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Pred 6 urami , play je napisal: Lukja je res huda, sm da pride na 5k rpm ubibože....moj nov cajt je trenutno 1.18.3xxx , se kr da ja.... @play kapo dol, dobro kombinacijo si izbral Današnji trening teka sem opravil in proti večeru se malce zapodim po tej pisti, da vidim, če se lahko približam vašim časom, ki so zares noro dobri. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 1, 2017 Avtor Share Napisano October 1, 2017 Hehe nardiš 100+ krogov, pa te kr še vleče da bi korge risla....moj nov cajt je 1.18.020 , sicer se kr igram z nastavitvami, pa vseen stock nastavitve so čist ok, je pa res sama pista kr všečna, meni je EVO nor, norija Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 V time atack mislim, da ni porabe goriva in prav tako ne obrabe gum. Stable setup je bolj ali pa celo preveč stabilen in ponavadi mu jaz nastavim samo TC, ker na default je preveč dodanega. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 1, 2017 Avtor Share Napisano October 1, 2017 Š en x povdarjam! Vozimo na LE na PRIVATE TESTING, VSE SE lahko spreminja, od vremena, do količine goriva, vse nastavitve.... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 9, 2017 Share Napisano October 9, 2017 hehe koncno sem sel mimo ghost rivala na prvega mestu TT-ja, ki mi je na ravnini vedno usel 1:17:818 in koncujem svoj izziv...job done P.S: vem da ni rezultat iz PT, sam sem rabil ghosta za orientacijo kolk kje driftnt 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 9, 2017 Share Napisano October 9, 2017 Jaz sem še kar na 8. mestu pa se sploh nisem nekaj trudil Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 11, 2017 Avtor Share Napisano October 11, 2017 Men je žal tako mal nas je da si nebi mislil, vozmo trenutno 5 al 6 folka, ne vem ..., mislils sem si , da se pa nas bo mnde nabral v ps4 pc in x1 vsaj 20 čudakov, pa očitno ni več čudnega folka...., ker bi se moglo nadeljevati 15tega celo že druga pista, nas pa ni, in očitno v 4 dneh nas ne bo dosti več, bom rečt prestavil za GT SPORT, tukaj pa izžrebal enega kandidata za tolažilno nagrado, ker vesel sem da nas vsaj nekaj sodeluje, pa vseeno za moje pojme 4x premalo...(tudi v GT sportu nimam nekega velikega upanja, ker špilov ni glih prodanih ne vem kaj, bomo vidli... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 11, 2017 Share Napisano October 11, 2017 Meni osebno je to super zadeva in po mojem bo večja obiskanost v zimskem času. Pa tudi to je krivo, ker veliko folka vozi v AC in potem ni časa za nabijanje krogov še v PC2. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 13, 2017 Avtor Share Napisano October 13, 2017 Sm ko en x žuliš dinamično vreme, ne vem sploh kaj drugega bi še človek igral, seveda če imaš rad dež, norija res..., pa tudi če fizika ni čist top, je vreme tko noro, da bi človk kr igral in igral, res imaš dela in uzivaš ko se podalga suši, ostanejo zapalete, aqua in vse te fore, norija res! Bomo pa tko nardil, naj tema ostane, kdor se vpiše da bi vseeno rad vozil kr naj, pa kasneje naredimo, važn da nas bi blo vsaj recimo 15..., bi blo kr OK! 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 19, 2017 Avtor Share Napisano October 19, 2017 Kdor ima špil in čas, naj prosim odpelje še kak krog, dobiše tukaj, ker bom 25.10.2017 žrebal enega iz SLOR za tolažilno nagrado, ni važno da je čas TOP, važno je trenutno le sodelovanje, ker time selim v GT SPORT ker nas bo kot kaže že kmalu nad 20 voznikov, če pa se nas enako nabere še v pc2 ponavljam zgodobo oz tekmovanje! Če ima kdo kako kritiko, da mu tole ni OK, naj vseeno prosim javi, gre sicer za mojo odločitev, ker nas je trenutno na vseh sistemih ps4 pc ali x1, nič več kot 6 nas je, in nas je res bore malo, čeprav je špil zelo ok! Povdarjam še en x, če nas bo več, ponovimo zgodbo! Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 3, 2017 Avtor Share Napisano November 3, 2017 Ker zamujam z : 25.10.2017 žrebal enega iz SLOR za tolažilno nagrado Se vam VSEM zelo oproščam, žreb pa je navrgel da bon 20eur iz playgame.si prejme hitri mancSLO Prosim glede bona da se mi naj napiše na info@playgame.si naslov in gsm tel, hvala Manc! Vseeno v primeru da vas bo na sloR več za nabijanje pc2, lahko enako zgodbo rade volje ponovimo, ker pa nas je v GT sportu skorja že 100 igralcev (koliko bo resnih nimam pojma) se je glavno tekmovanje spremenilo v GT SPORT SLOVENIA, objavljeno v GT SPORT oddelku, hvala vsem na udeležbi! Vse og GT S tukaj! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts