Matejko 9 Napisano September 7, 2017 Share Napisano September 7, 2017 (urejeno) 1 mesec star, brezhibno ohranjen, za nekoga ki je na tesnem s prostorom vrhunska zadeva. Jaz sem ugotovil da bi imel raje navadnega, saj se mi ga ne da vedno razstavljati in pospravljati kadar se mi zalušta odpeljati par krogov (saj ne da to vzame 1 minuto časa, ampak vseeno... :D). Možnja menjava za model Evolution ali Revolution z mojim doplačilom. Prevzem možen v MB ali po predhodnem dogovoru na relaciji do LJ (da grem hkrati kar iskati novega). Cena: 190 eur. Še ISR review, kjer zadevo zelo pohvalijo: Uredil September 7, 2017 - Matejko 1 Citiraj Link to post
matjazek 0 Napisano September 25, 2017 Share Napisano September 25, 2017 Je sedež še na voljo? Paše gor g29? Sem iz mb. Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 25, 2017 Avtor Share Napisano September 25, 2017 Še imam. Seveda paše. Citiraj Link to post
matjazek 0 Napisano September 26, 2017 Share Napisano September 26, 2017 Lahko tel na zasebno sporočilo? Citiraj Link to post
Recommended Posts