PEK 2 291 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Še vedno? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
branebrane 30 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 dela hvala Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
alkoro 676 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 Janko čestitke. Dobr ga vleče v hribe. Matjaž dobre borbe. Mislim da sva se samo enkrat rahlo dotaknila, v zadnjem ovinku, ko se mi je pojavil understeer Če bi vedel da si na drugačni stretegiji, ne bi toliko branil mesta saj nama je Janko kar pobegnil. P2, super rezultat sploh glede na to, da je bil last minute setup. Bo potrebno odpraviti mid stint understeer. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 (urejeno) Bravo naši. Oblačno vreme in pretemno. Sem mislil kar odstopit. Vožnja več ali manj na pamet, daleč od kakega napadanja. P11 na koncu, nekaj borb z Goranom in Matejem, za kaj več pa preveč izletov iz steze. Ginette preveč respecta. Vozite race linijo, mi opravimo svoje. Sedaj sem pogoglal in je page UP za bolj svetlo nastavit. Ali pa bo treba do mestne optike spet oziroma zaključit sim kariero. Uredil October 1, 2017 - mancSLO 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 1, 2017 Avtor Share Napisano October 1, 2017 po dolgem času super in čista dirka, borbe z vsem in vsakim, ki se je našel okoli mene in praktično brez vsakega dotika, zadnjih 8-9 krogov pa lovljenje teammata in preklinjanje prometa ker mi je vedno pobegnil čez cilj sem prišel 0,2s za njim, še bi bilo zabavno če bi bil kak krog več... 5 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 https://youtu.be/382QK8mX1Fc?t=1937 Lahko rečem samo kapo dol za tako fer dirkanje! Super dirka je bila. Na začetku sem še lovil Alena in ga tudi prehitel, a sem bil na drugačni strategiji. V drugem delu dirke se mi je samo še odpeljal. Na koncu me je začel lovit še Tomaž, a mi je nekako uspelo ostati malenkost spredaj, da ni pripravil konkretnega napada. Prva dirka po kakšnih štirih mesecih. It's good to be back! 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 (urejeno) Sumljivo dober pace in več ali manj vožnja na prvem mestu. Edin problem, ki sem ga imel je bil v 10.krogu, ko mi je AC zmrznila na mestu za kakšnih 4-5sekund, potem pa sem nadaljeval z istega mesta kjer se je vse ustavilo. Avto mi je res odgovarjal. Tudi zaostale Ginette za krog so se lepo umikale oziroma držale linijo, tako da sem lahko šel vštric kakšen ovinek z njimi. Kar se mene tiče je vse potekalo tekoče med klasama, je pa treba mal seveda met rešpekta in če ujameš tam okoli T2 na downhillu slabšo klaso, pač počakati za njo in pozabiti na tiste dobre pol sekunde, ki jo izgubiš. Bomo pa malo pogledali, če ne bi bilo bolj pametno imeti Q 20min (prvih 10min ena klasa, drugih 10min druga klasa) Tokrat je bilo dovoljeno še SS in SH gume, mislim da na naslednji to ne bo več na izbiro... Uredil October 2, 2017 - PEK 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Grebenc Gašper 193 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 Pred dirko sem mislil da bo večja štala s Corovci a je bilo use kul. Ginette so se pa tak umikale ko da jih je strah, ene 2 sta pri manevru zapeljale celo na travo in ena je šla v spin. Nevem če se niso ustrašili skina 2 hours ago, PEK said: Sumljivo dober pace in več ali manj vožnja na prvem mestu. Edin problem, ki sem ga imel je bil v 10.krogu, ko mi je AC zmrznila na mestu za kakšnih 4-5sekund, potem pa sem nadaljeval z istega mesta kjer se je vse ustavilo. Avto mi je res odgovarjal. Tudi zaostale Ginette za krog so se lepo umikale oziroma držale linijo, tako da sem lahko šel vštric kakšen ovinek z njimi. Kar se mene tiče je vse potekalo tekoče med klasama, je pa treba mal seveda met rešpekta in če ujameš tam okoli T2 na downhillu slabšo klaso, pač počakati za njo in pozabiti na tiste dobre pol sekunde, ki jo izgubiš. Bomo pa malo pogledali, če ne bi bilo bolj pametno imeti Q 20min (prvih 10min ena klasa, drugih 10min druga klasa) Tokrat je bilo dovoljeno še SS in SH gume, mislim da na naslednji to ne bo več na izbiro... Kar se tiče kvalifikacij, ja obvezno oz. zlo priporočljivo ločeno, ker drugače ni nujno da bodo vsi imeli možnost vsaj enega čistega kroga. V najslabšem primeru pa Ginnete spusti GT2 naprej pa one direkt za njimi in bi bilo nekaj časa preden prvi in usi naprej ujamejo zadnjo GT4. 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 Eh saj Corovci ne vem, če so kar tako. Ker kako njihovo ekipo srečaš tudi v ligah najvišjega ranga v iRacingu. Če pa je to isti Core pa ne vem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 Pred 10 urami , PEK je napisal: Bomo pa malo pogledali, če ne bi bilo bolj pametno imeti Q 20min (prvih 10min ena klasa, drugih 10min druga klasa) Meni je pa tudi to čar, da moraš malo razmišljat kako in kdaj boš odpeljal krog ter kako boš prišel okrog Ginnett. Tukaj smo načeloma vsi na istem. Če si toliko hitrejši pa potem na dirki nadoknadiš, kar jo naredi še toliko bolj zanimivo. Sem prepričan, da je bilo Jankotu dolgcajt na dirki Pred 4 urami , mancSLO je napisal: Ker kako njihovo ekipo srečaš tudi v ligah najvišjega ranga v iRacingu. Ni to isti core. Na iRacingu so tile CoRovci: https://www.coresimracing.com/ 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 2, 2017 Share Napisano October 2, 2017 A, se mi je zdelo to glede Core, da mora biti še kje kaj. Qual: men tko kot je bilo čisto v redu, v tem je čar Ps.: Dizel Race Team 2 server Road America is ON 2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 4, 2017 Share Napisano October 4, 2017 Na iRacingu sta dve Core ekipi... Ena je CoRe Simracing, ena pa CORE Motorsports Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
57X 962 Napisano October 4, 2017 Share Napisano October 4, 2017 Tud mi mamo v VLMS eno ekipo Core Racing. Čehi sicer. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 17, 2017 Share Napisano October 17, 2017 (urejeno) Če je kdo za, bi vsak vmestni teden potrenirali na pre-race. Uredil October 17, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano October 17, 2017 Share Napisano October 17, 2017 Težka bo, ker ima Core takrat Mazda MX5 Cup S2 in jih vozi večina, ki vozijo tut Multiclass prvenstvo... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts