Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 13, 2017 Share Napisano August 13, 2017 (urejeno) Prosto po prešernu (in v skladu s pravilnikom...) To temo uporabite za vprašanja o prvenstvu, iskanje sovoznika, itd,... Uredil August 18, 2017 - PEK Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mihagapiha 45 Napisano August 19, 2017 Share Napisano August 19, 2017 Se pravi, to je samo za "pare"? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano August 20, 2017 Share Napisano August 20, 2017 Pred 21 urami , mihagapiha je napisal: Se pravi, to je samo za "pare"? Ne, lahko se prijaviš tut sam, ampak na koncu bi bilo vseeno bolje, da se potem razporedite v ekipe tisti, ki jih ne boste imeli, da bo malo bolj zanimivo tudi ekipno tekmovanje... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ingange 379 Napisano August 20, 2017 Share Napisano August 20, 2017 Jaz bom, vozil 100% . Nimam pa resnega teammata da bi tvorila ekipo . Je kak interesent , ki bo zagotovo odvozil večino dirk in našel tudi nekaj časa za trening in pripravo ? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Tibernius 23 Napisano August 20, 2017 Share Napisano August 20, 2017 Iščem sovoznika za to prvenstvo. Dirkal bom Ginetta G55 GT4. ...and that's the limit of my Slovene for the day. I've raced in Core before. I left because I didn't have enough time to practice properly before the races, and because of that I was racing against some people who weren't racing well - I spent more time trying to avoid them crashing in to me than defending against them. The racing here is much better - I'm still being overtaken, but it's fairly here. I have an actual rig now, so with that and the races being every two weeks rather than every week, I should be able to practice enough to be at least somewhere mid-pack again. 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano August 20, 2017 Share Napisano August 20, 2017 avto? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
ingange 379 Napisano August 20, 2017 Share Napisano August 20, 2017 Ha načeloma mi je vseeno . Bi pa želel nekaj konkurenčnega , ker imam že dovolj handikapa zaradi pomanjkanja talenta , ne rabim še počasen avto . Ko se najde sovoznik za ekipo se bova pogovorila , kaj nama najbolj ustreza . Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
markop 702 Napisano August 21, 2017 Share Napisano August 21, 2017 Nekaj vprašanj. Kaj za neke DLCje je potrebno imet za vozit prvenstvo in bi bilo možno sproti pisat še kdo se prijavlja preko CORE, da malo vidimo v katero klaso se folk prijavlja ? Thx. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano August 21, 2017 Share Napisano August 21, 2017 (urejeno) DLC, ki ga rabite je Porsche Pack 3 (Porsche RSR 2017) in Dream Pack 2 - ni pa nujno, samo se potem ne boste mogli udeležiti zadnje dirke (Barcelona). Na Core je na prvo dirko prijavljenih zaenkrat 4x Ginetta GT4 in 3x GT2. Prijavljene na CORE si lahko ogledate tu (GT4) in tu (GT2) Pred 14 urami , Tibernius je napisal: I've raced in Core before. I left because I didn't have enough time to practice properly before the races, and because of that I was racing against some people who weren't racing well - I spent more time trying to avoid them crashing in to me than defending against them. The racing here is much better - I'm still being overtaken, but it's fairly here. Tibernius i raced few core races, even started from the back and it all seemed very fair to me through the field. Darren tries to keep fair guys and gets rid of any problem-makers ASAP. Looks like he s doing a great job on that. Uredil August 21, 2017 - PEK 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano August 22, 2017 Share Napisano August 22, 2017 Jaz bi verjetno vozil Porscheja, bi bil kdo v ekipi? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano August 22, 2017 Share Napisano August 22, 2017 Bi vozil, GT2 ali GT4, iscem pa se kompaniona za Geronimo ekipo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
motorka 9 Napisano August 23, 2017 Share Napisano August 23, 2017 21 hours ago, skopusnik said: Jaz bi verjetno vozil Porscheja, bi bil kdo v ekipi? Porscha imam, moram pa odpeljati par krogov da vidim kako mi ustreza. Ce mi bo vredu in me vzames v ekipo.... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano August 23, 2017 Share Napisano August 23, 2017 Še en info: Za vse res ne vem, kako hitri so, bi pa prosil, da tisti ki veste da ste nekoliko počasnejši raje izberete GT4 klaso. Vse to zaradi boljšega dirkanja, saj ne bi bilo fer, da bi nekdo z GT2 avtom vozil tako počasi, da bo oviral najhitrejše v GT4 klasi. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano August 23, 2017 Share Napisano August 23, 2017 Tut jaz iščem teammatea, pa sploh še ne vem kaj bi vozil...najrajš GT2 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
anze 25 Napisano August 23, 2017 Share Napisano August 23, 2017 midva bi zamenala za gt4 skin bi mela pa ta ce je mozn (a mava loh en zelenga en modrga ) http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/stadtaffes-skins-update-06-june-urd-aura-t5-2015-audi-sport-pack.19969/page-2#post-420113 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts