mancSLO 1 945 Napisano August 21, 2017 Share Napisano August 21, 2017 Naj se še jaz pohvalim, da sem 25 krogov odpeljal bp. V nekem obdobju full fajti z Zupanom in Kranerjem. Pobčka sta se ravsala, jaz pa sem se odpeljal naprej . Na koncu pa naredil hudičevo uslugo @enjoyer83, ki mu je par metrov pred ciljem zmanjkalo bencina. (prej že vodečemu Grebencu tudi). Pač se mi ni zdelo, da na ta način zmagam in sem ga narahlo (280km/h ) potisnil v cilj. Saj je zmagal, samo ne vem, če ve (če bi bilo rl. ). Ta proga je fenomenalna... 4 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano August 21, 2017 Share Napisano August 21, 2017 ja ja, 92L bo ziher zadosti (sabotaža in to) dobro sva se tepla z Gašperjem, bila sva podobno hitra, a je bilo premalo treninga, na znucanih gumah sem enostavno delal preveč napak slaba 2 kroga do konca sem videl da z benzom ne bo šlo skozi, zato sem začel šparat, Gašper je bil itak predaleč. naprej so pa drugi napisali 3 Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano August 21, 2017 Share Napisano August 21, 2017 @57X žal časa za trening nisem imel. Me prej dva tedna ni bilo doma, tako da sploh nisem točno vedel, kako se pelje avto. Glede pomagal mislim, da sem imel izključena. Sem kasnej ugotovil, da mi je probleme verjetno povzročal tudi steering lock (imel sem na privzeti vrednosti 20°). 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts