Skoči na vsebino

Mini Challenge @ Taruma - Nedelja 23.07.2017 22:00

57X

Recommended Posts

Res super dirke včeraj. Smo bili vsi dost na kupu :) nevem pa kaj sem študiral če prvo dirko nisem imel dosti pa sem šel v drugo z isto količino. Pa je obakrat šou fotofiniš ker smo se vedno stepli v zadnjem ovinku moj mini pa na izhodu cukal :D ampak smeha je pa bilo to je vazno :)

Whoa, super dirki, sploh R2 [wub]

Hvala vsem za udeležbo, nisem si mislil, da bo kaj obiska tbh :) Veseli me tudi, da vidim nove face na dirkah. Vsi konkurenčni, dirkaško lepo vzgojeni. Top!!

Lepa nedelja je poskrbela za skorajšno zamudo organizatorja dirke. Sem v prekmurju tobogane drgnil in malo je manjkalo, pa bi zamudil R1. R1 je bila zame malo za ogrevanje, nikakor nisem mogel lovit Mateja, Marka in Gašperja, kateremu je nagajala "prokleta veša" pred zaslonom :D , kar je botrovalo k napaki mladega Štajerca in tako sem švignil predenj. Marko in Matej sta bila prehitra zame, zato sem počakal Grebenca, da še malo popeglava feltne ;) Ker je n00b, mu je zmanjkalo bencina na izhodu iz zadnjega ovinka in sem ga v leru prehitel na ciljni ravnini haha [champ]

Kot rečeno, druga dirka je bila še boljša! Trio adijo so ga žgali celo dirko en za drugim, jaz sem jim nekako sledil, Mihajlo in Jure pa tudi nista prav dosti zaostajala. Enkrat vmes je Grebenc začel taktično dekoncentrirati Vajthauzerja.. nekaj o gumah.. kolko jih še ima in te fore.. med zasliševanjem je še zapeljal na bankino in začel verbalno reševati skorajšni spin, kar je zmedlo Mateja, ki se je postavil počez, sledil je rahel trk s Kranerjem, ter nekaj pikrih na račun Grebenčevih komentarjev. Meni so tekle solze hahaha :lol: Seveda smo Mateja počakali in ponovno se je vnel boj za prvo (Kraner, Grebenc, Vajthauzer) in zadaj tudi za četrto mesto (Ilić, Širok, Zupan). Kako je potekalo nadaljevanje, si oglejte sami, jaz moram it Caterhame in Radicale trenirat. Snemal je pa en n00b, od tu amaterski video in ne najboljša ločljivost. V bodoče bomo stopili v kontakt s profiji, ki pa so tokrat imeli kolektivca nekje na Grških otokih :DD

Trijo adijo:

Trijo "a bit more" adijo ;)