ErAndrej 24 Napisano July 18, 2017 Share Napisano July 18, 2017 Nanlepša hvala za vse nasvete! Jih bom upošteval. Apex pa je, kot jaz vem točka, kjer je avto na najbolj notranji strani ovinka. Imam prav? Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 18, 2017 Avtor Share Napisano July 18, 2017 Ja, naj bi bil, a pri nas mnogokrat ni V principu je apex "vrh" ovinka. 1 Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 18, 2017 Share Napisano July 18, 2017 Sem si malo pogledal prej, kako je z zaviranjem in pospeševanjem v takih ovinkih. Upam, da mi bo kaj pomagalo. Glede linije sem pa vedno vozil bolj na pribljižno (kar zdaj vem, da ni najbolj prav) nekako tako, kot vidim v F1. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 18, 2017 Avtor Share Napisano July 18, 2017 Včeraj sem ti pozabil napisat, da bodi previden pri spuščanju pedalke za zavoro. Ne je spustit v sunku, da bo prehod na gas bolj smooth. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 18, 2017 Share Napisano July 18, 2017 U bistvu je vedno več linij in ni nujno da je na koncu razlika med njimi . Spodaj imaš enak ovinek , 2 različne in če obe narediš prfektno ne bo velikih razlik. Pravzaprav je najbolj pomenbno kaj je za temi ovinki kot jih vidiš na sliki. Če bi na spodnjih slikcah po ovinku se nadaljevala dolga ravnina je opcija iz prve slikice bolj optimalna, v primeru da bi takoj sledil spet nek počasen zavoj bi bila druga slikica moja izbira. 4 Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 18, 2017 Share Napisano July 18, 2017 (urejeno) @edgeslo hvala tudi vam za razlago. Sem na YT že našel polno videoposnetkov, namenjenih začetnikom v simracingu. Verjetno ene najboljših so Project Sim Racer epizode kanala The Simpit. Je res vse lepo razloženo od nastavitev volana (sicer za iRacing) do prehitevanj in obnašanja na dirkah. Verjetno bom danes ali jutri kaj na serverju, na dirko pa tokrat žal ne bom mogel priti. Uredil July 18, 2017 - ErAndrej Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 18, 2017 Share Napisano July 18, 2017 Np Tukaj imaš še youtube kanal : https://www.youtube.com/channel/UCQuRNwlPj3RFYjPEEFIXanQ Sicer je spet na iR samo pravila dirkaške linije veljajo povsod enako Če boš poslušal velikokrat povejo zakaj taka linija kot jo pelje, imaš onboard posnetke in od zunaj. Skratka top zadeva za začetnike. Citiraj Link to post
Recommended Posts