Skoči na vsebino

Mini Challenge @ Londrina - Nedelja, 16.07.2017 21:00

57X

Recommended Posts

Mini Challenge
175086_278183_img_9650.jpg

Londrina
173ca0a4228f0f1bdcbbf3c797ec73e4.jpg

Server: slo-racing.com
Geslo: slomini

Trening: 20:00 - 21:00 (60 min)
Kvalifikacije: 21:00 - 21:30 (30min)
Dirka: 2 x 20min (reversed grid)
Poškodbe: 25%
ABS: ON (Low)

V sekciji Automobilista, za potrebe fun eventov uvajamo Fair-Play-Move (FPM). Gre za že znan in odlično delujoč princip fair-play obnašanja na dirkališču. Stvar je izredno preprosta; Če med dirko trčimo z nasprotnikom in smo za napako odgovorni sami, počakamo, da se oškodovani vrne na dirkalno stezo pred naš dirkalnik in šele nato nadaljujemo z dirkanjem.

Tags:
 @Grebenc Gašper  @terga @zamex23 @enjoyer83 @Domen Hrovatin @mancSLO @Rokovnjac @vajtos @bofu @mare87 @ErAndrej @uh-oh @Rok Bedekovič @AliBuggy @Tilen7 @57X @Ramok @Mike0

Prijavljeni vozniki:

1. Matej Vajthauzer

2. Gašper Grebenc

3. Gašper Zupan

4. Marko Kraner

5. Mihajlo Ilić

6. ErAndrej

7. uh-oh

Uredil - 57X
  • Odgovori 36
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mini Challenge Londrina Server: slo-racing.com Geslo: slomini Trening: 20:00 - 21:00 (60 min) Kvalifikacije: 21:00 - 21:30 (30min) Dirka: 2 x 20min (reversed grid) Poškodbe:

Bi mi lahko prosim tisti, ki so včeraj v prvem krogu druge dirke vozili za mano svetovali, kako manj izgubljati v ovinkih. Včeraj sem res obupno vozil. 5s počasneje od drugih na krog je pa res veliko,

haha Marko Dobr smo ga sekal. Prišlo nas je 6, na prvi dirki nas je štartalo 5. Grebenc je prletu na trening in ob prvem izvozu iz boksev je na koncu pitwalla ugledal joškasto brazilsko novinarko

Mal sm treniru, kok mate kej čase, men je uspelo pridt do 1:26.6, sem pa na spletu videl, da se da peljat 1:24.

Ima pa tale Mini zmožnost podkrmarjenja, ko odnese zadek, še posebej v hitrih ovinkih, v tem primeru malo popraviš z volanom in spustiš gas. 

Če kdo rabi si lahko sprinta progo Londrina, da se lažje nauči ovinke, hitrosti, zaviralne točke, ustrezna prestava.

Londrina-Stock-Car-10.152212548c82164018bf3628a7e0acbc.png

Edit: @Mike0 sem spremenil sliko. Ti si nalepil Londrina Long shemo, v nedeljo vozimo krajšo in bolj atraktivno različico. Tisti levi U-turn na long verziji zamori ritem. Šikana pa dela selekcijo med dirko :D
Tu sem odpeljal svojo najbolj noro dirko s FWD avti (Clio Cup 2013) in lahko zagotovim, da bo z Miniji tudi zelo zelo zanimivo :) 

Uredil - 57X

Do takrat, ko boš dokončno odločen :) Ni časovnih omejitev s prijavami ;) Le če koga potem ne bi bilo, naj sporoči. Če bova z Grebencom sama vozila, bova verjetno izbrala kaj bolj divjega :D

Kaj pa, če bi odpeljali 2 x 20min? Druga dirka reverse/random grid? Mogoče bo za manj izkušene/počasnejše dirkače to bolj zanimivo, ker verjamem, da ni zanimivo 40min sam vozit v ozadju. Tudi nasplošno je namen bolj door-to-door dirkanje, da se čim bolj navadimo vozit en ob drugem. Tukaj na Londrini si lahko privoščite malo bolj na nož, nenazadnje je to Automobilista, kjer bočni dotik še zdaleč ne pomeni konec boja. Takrat se šele zares začne :DD 

lahko ja, seveda. js mam jutri cajt do cca 20h. v petek tudi, ker sem v nočni. v soboto zvečer pa lahko tam po 21h, ko se shladi. Lahko pa sedajle uletiš, greva z Grebencom ravno kleparjem posel delat :twisted:

20 hours ago, 57X said:

Velja Andrej [ok]

Jutri zvečer bom prisoten na serverju, ker moram par stvari potestirat. Če bi kdo pleh krivil, dobrodošli :)

Ob kateri uri, okrog 20ih? Lp