Skoči na vsebino

Petek 07.07.2017 21:00 Super Boxer Cup @ Suzuka

57X

Recommended Posts

• Odgovori 49
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirkalnik: Super Boxer Cup Dirkališče: Suzuka (Kansai) Server: slo-racing.com Geslo: supercupslo Trening: 20:00 - 21:00 (60 min) Kvalifikacije: 21:00 - 21:15 (15min)

Dobra, dobra . Tale rdeč me je celo noč preganjal...

Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bol

Posted Images

Meni je zmanjkalo potrpljenja in koncentracije, oziroma trema je tud nardila svoje, veliko izletov sem mel, je pa bil dober izziv, zahtevna steza in zahteven avto, brez pomagal in se na zadnji pogon, potem sem se se naucil primerno umakniti ko ste me prehitevali za krog :)

Za naslednjic predlagam krajso dirko, krajso stezo, in avto na sprednji ali 4wd pogon, mislim da bi to blo zanimivo

Je pa sim racing ravno zato zabaven, ker je tako realisticno, obcutis kako je na pravi dirki.

Tale dirka mi je sla malo bolje kot Pau z Seat Leonom, ker mi tale igra dokaj gladko dela, za AC mam prestar PC.

Za naslednjic si bom dal za izziv da nimam izletov s steze med dirko in da mam konsistentne kroge, da se obdrzim pri vrhu ali sredini.

Meni je pa noč presenetljivo šla še kar, zjutraj se je pa poznala utrujenost, pa še gume so bile takrat pri koncu. 35%. Tako da je bilo testiranje izletnih con neizogibno...