AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Pohvale organizatorjem za Fun event 2 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Meni je tak bliskalo, da sploh nisem rabil luči vžgat :)), fajn bla tud novinci pohvale za vožnjo. 1 Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Meni je zmanjkalo potrpljenja in koncentracije, oziroma trema je tud nardila svoje, veliko izletov sem mel, je pa bil dober izziv, zahtevna steza in zahteven avto, brez pomagal in se na zadnji pogon, potem sem se se naucil primerno umakniti ko ste me prehitevali za krog Za naslednjic predlagam krajso dirko, krajso stezo, in avto na sprednji ali 4wd pogon, mislim da bi to blo zanimivo Je pa sim racing ravno zato zabaven, ker je tako realisticno, obcutis kako je na pravi dirki. Tale dirka mi je sla malo bolje kot Pau z Seat Leonom, ker mi tale igra dokaj gladko dela, za AC mam prestar PC. Za naslednjic si bom dal za izziv da nimam izletov s steze med dirko in da mam konsistentne kroge, da se obdrzim pri vrhu ali sredini. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Meni je pa noč presenetljivo šla še kar, zjutraj se je pa poznala utrujenost, pa še gume so bile takrat pri koncu. 35%. Tako da je bilo testiranje izletnih con neizogibno... Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 8, 2017 Share Napisano July 8, 2017 Dobra dirka je bila (z izjemo tistih restartov). Sem vozil bolje, kot sem pričakoval. So me pa ob koncu že kar fejst gume zafrkavale. Drugače pa super, ker je bila nočna dirka. Citiraj Link to post
Recommended Posts