57X 962 Napisano July 7, 2017 Avtor Share Napisano July 7, 2017 lol Matjaž @Mike0 vem, da so petki nekaterim malce neugodni. To soboto mam jaz nek endurance event zvečer, tako, da je bil to edini termin, ki je še šel skozi. Bodo pa termini v prihodnje padli tud na druge dni Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bolj začetnik pri simracingu. Na vozniški izpit bo pa tut treba še kakšno leto pa pol počakat. 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 (urejeno) Nekaj delam hudicevo narobe al mi je pa ze prvi pir pokuril vse receptorje in zmoznost razmisljanja Sem snel tisti https://www.dropbox.com/s/uc8q4m3bydff24m/SuperBoxerCupSloracing.rar?dl=0 ... ga prepisal v s:\games\steam\SteamApps\common\Automobilista\ Ok...grem v spil, vidim mod, grem na MP, izberem slo-racing.com server in vpisem password. Vse ok...celo setup lahko nalozim potem pa obstanem na Practice 1, kjer na desni ne morem kliknit tisto puscico "DRIVE" (predvidevam da je to za it na progo). Nic se ne zgodi! Na levi zgoraj mi pa pise BOXERCUP.HDV mismatch : will be kicked from race Pa sej nisem se nobene stale delow, pa me ze kickate Dopuscam tudi moznost totalnega noobovstva, ker ta spil sem zagnal do sedaj mogoce dvakrat Ce je kaj ocitno sfaljenega prosim za pomoc. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=969619858 Uredil July 7, 2017 - AliBuggy Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Rfactor je take delal kadar nisi imel isto verzije mod-a . Glede na to da je AMS iz rFactorja nastala bi znalo bit to,to Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 (urejeno) ja...sej to sem tud sam prvo pomislil samo sem iz linka, ki je na prvi strani snel in fliknil v root Automobilista folderja, pa spil je tud updejtan...na druge X serverje, sem sel testirat pa pridem in tud vozim lahk. Meh nima veze, sem itaq ze drug pir odpru Sola za drugic Ali...prej se stvari lotimo Uzivajte! Uredil July 7, 2017 - AliBuggy Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 (urejeno) Na steamu sem videl, da je posodobitev. Počakajte, da @57X restarta server. Mogoče je to, saj meni sedajle tudi ni delovalo. @AliBuggy, vse imaš OK. Uredil July 7, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 7, 2017 Avtor Share Napisano July 7, 2017 Server updatan & online. @AliBuggy imaš pa res smolo, sedaj bi moral prit gor bp. @mancSLO thx za tag Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Pa ne samo da pride gor. Ma da se ob 21:20 na start gridu streljamo s pogledi. Jaz imam danes namenoma do takrat piksne "skrite" v..... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 7, 2017 Avtor Share Napisano July 7, 2017 Hja.. če ne boš pohlepen v tista dva leva ovinka, se nam slabo piše. Bo pa v prihodnosti format dirk verjetno drugačen, naravnan v bolj fun odklon. Tale malo daljša je zaradi night/day tranzicije, da se malo pozabavamo, po potrebi se bomo seveda tudi malce počakali. Osebno se mi zelo dopade 2x20min ali pa 3x15min. Seveda le z enimi 10min kvalifikacijami, ostalo reverse/random grid. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Sem prisel gor. Tnx decki...vsaj petek ne bom glih kot moron koncal Sem dobil tudi setup od Zupana (hvala) in malo popeljal tole kombinacijo, ker je vkljucno s spilom res cist novo zame, pa mislim, da bom bolj stalo delal, kot pa kaj koristnega doripnesel k vzdusju in kulturi na progi, ki jo pricakujete, ce se prijavim, ceprav je fun format pa se petek zelo vabljiv 2.11.xx po 7-mem krogu, da sem ga sploh brez izleta odfural ni glih nekaj s cimer bi se lahko prijavljal na tekmo Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Pička :D, če lahko jaz odpelam, ko v rl ne morem avta več, pa bi tud ti lahko malo božal gas po japonski bomo zadaj cruzali.. 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 Ce mi pa to zelo dober prasinar rece se moram pa zamislit! Prow imas Mare...pridem pol, sam ne mi pol jokat kako sem vam s kamencki lak unicil 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 @mare87 ekola moz beseda sem...prisel videl in zaletu, ceprav nisem bil pa nikol urzah No zal sem moral iti, ker so me petkovi sessnarji ze cist prevec na steamu bombal z inviti...Sicer smo mogl veckrat restartat kar je zjebal timing in sem mogu it, je bilo pa zanimivo in se bom naslednjic, ko bom na to malo bolj pripravljen res pofockal kaksno dirko, ker tole je res zanimivo vozt. 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 7, 2017 Avtor Share Napisano July 7, 2017 Hvala vsem za udeležbo. Zanimiva dirka Restarti so se pač morali zgoditi, ker je bil glavni namen eventa, da se vsi česa naučimo. Replay bo soon™. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 7, 2017 Share Napisano July 7, 2017 (urejeno) Dobra, dobra . Tale rdeč me je celo noč preganjal... Uredil July 7, 2017 - mancSLO 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts