Skoči na vsebino

Petek 07.07.2017 21:00 Super Boxer Cup @ Suzuka

57X

Recommended Posts

lol Matjaž :D

@Mike0 vem, da so petki nekaterim malce neugodni. To soboto mam jaz nek endurance event zvečer, tako, da je bil to edini termin, ki je še šel skozi. Bodo pa termini v prihodnje padli tud na druge dni :)

• Odgovori 49
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirkalnik: Super Boxer Cup Dirkališče: Suzuka (Kansai) Server: slo-racing.com Geslo: supercupslo Trening: 20:00 - 21:00 (60 min) Kvalifikacije: 21:00 - 21:15 (15min)

Dobra, dobra . Tale rdeč me je celo noč preganjal...

Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bol

Posted Images

Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo:D. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bolj začetnik pri simracingu. Na vozniški izpit bo pa tut treba še kakšno leto pa pol počakat:P.

Nekaj delam hudicevo narobe al mi je pa ze prvi pir pokuril vse receptorje in zmoznost razmisljanja :D

Sem snel tisti https://www.dropbox.com/s/uc8q4m3bydff24m/SuperBoxerCupSloracing.rar?dl=0

... ga prepisal  v s:\games\steam\SteamApps\common\Automobilista\

Ok...grem v spil, vidim mod, grem na MP, izberem slo-racing.com server in vpisem password. Vse ok...celo setup lahko nalozim potem pa obstanem na Practice 1, kjer na desni ne morem kliknit tisto puscico "DRIVE" (predvidevam da je to za it na progo). Nic se ne zgodi! Na levi zgoraj mi pa pise BOXERCUP.HDV mismatch : will be kicked from race :S

Pa sej nisem se nobene stale delow, pa me ze kickate :D

Dopuscam tudi moznost totalnega noobovstva, ker ta spil sem zagnal do sedaj mogoce dvakrat :(

Ce je kaj ocitno sfaljenega prosim za pomoc.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=969619858

Uredil - AliBuggy

ja...sej to sem tud sam prvo pomislil samo sem iz linka, ki je na prvi strani snel in fliknil v root Automobilista folderja, pa spil je tud updejtan...na druge X serverje, sem sel testirat pa pridem in tud vozim lahk.

Meh nima veze, sem itaq ze drug pir odpru ;)

Sola za drugic Ali...prej se stvari lotimo :D

Uzivajte!

Uredil - AliBuggy

Hja.. če ne boš pohlepen v tista dva leva ovinka, se nam slabo piše.

Bo pa v prihodnosti format dirk verjetno drugačen, naravnan v bolj fun odklon. Tale malo daljša je zaradi night/day tranzicije, da se malo pozabavamo, po potrebi se bomo seveda tudi malce počakali. Osebno se mi zelo dopade 2x20min ali pa 3x15min. Seveda le z enimi 10min kvalifikacijami, ostalo reverse/random grid.

Sem prisel gor. Tnx decki...vsaj petek ne bom glih kot moron koncal :D

Sem dobil tudi setup od Zupana (hvala) in malo popeljal tole kombinacijo, ker je vkljucno s spilom res cist novo zame, pa mislim, da bom bolj stalo delal, kot pa kaj koristnega doripnesel k vzdusju in kulturi na progi, ki jo pricakujete, ce se prijavim, ceprav je fun format pa se petek zelo vabljiv :)

2.11.xx po 7-mem krogu, da sem ga sploh brez izleta odfural ni glih nekaj s cimer bi se lahko prijavljal na tekmo :D

@mare87 ekola moz beseda sem...prisel videl in zaletu, ceprav nisem bil pa nikol urzah :D

No zal sem moral iti, ker so me petkovi sessnarji ze cist prevec na steamu bombal z inviti...Sicer smo mogl veckrat restartat kar je zjebal timing in sem mogu it, je bilo pa zanimivo in se bom naslednjic, ko bom na to malo bolj pripravljen res pofockal kaksno dirko, ker tole je res zanimivo vozt.

Hvala vsem za udeležbo. Zanimiva dirka :D Restarti so se pač morali zgoditi, ker je bil glavni namen eventa, da se vsi česa naučimo. Replay bo soon™.