mancSLO 1 945 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 He, he. 2:05 je bla kurjaška malo . Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 (urejeno) Ali je dovoljeno uporabljati TC, ABS, DRS, itd.... Kam skopiramo skinpack. Setup skopiram v F:\SteamLibrary\steamapps\common\Automobilista\UserData\Miha\Settings\Kansai ? V igri mi ne pokaže novega skinpacka ampak samo BoxerCup default, in tudi setup mi ne pokaže v Kansai stezi. Ali ima kdo čas da mi to uredi preko remote desktop. Hvala za odgovore. Uredil July 6, 2017 - Mike0 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 (urejeno) Setup: \Dokumenti\Automobilista\USERDATA\Mike0\Settings\Kansai Skini: beri razlago od @57X. Uredil July 6, 2017 - mancSLO 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 6, 2017 Avtor Share Napisano July 6, 2017 (urejeno) @Mike0 dobrodošel v AMS sekciji Najprej nas zanima, če si lastiš original igro. Če je odgovor pritrdilen, potem bi te prosil, če se vpišeš še v temo Lastniki. V nasprotnem primeru bo treba v shoping Skinpack namestiš povsem preprosto. Vsebino arhivirane datoteke preprosto preneseš v mapo Automobilista: Ker je skinpack zasnovan tako, da ga igra prikaže kot samostojno serijo - mod, bo setup prepoznan le, ko boš uspešno namestil/zagnal to serijo oz. ko se boš povezal na server. Marjanova navodila za namestitev setupa so pravilna, zato jih kar upoštevaj in skopiraj setup datoteko v mapo, ki jo je predlagal. Server dopušča le uporabo ABS. Uredil July 6, 2017 - 57X 1 Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 (urejeno) Hvala za odgovore, zdej skinpack dela. Samo setup moram usposobit, al pa ročno prepisat številke, rabim vsaj prestavna razmerja, to je glavno. Kaj pa avtomatska sklopka ni dovoljena, v tem primeru moram nastavit kakšno tipko za sklopko ? Ker imam Logitech DFP, ki nima pedala za sklopko. Ter zanima me ali ima igra vzvratno ogledalo tudi izven cockpit view. Ter ali se da ogledalo premikati levo desno ? (rešeno) Pit stop strategija mora bit tako da je seštevek 150 l, torej 75 + 75, ali 100+50 ali 50+50+50 naprimer ? Samo pol moram zračunat kok krogov je to če mam povprečen krog naprimer 2:13.000. To moram pred dirko met pripravljeno, da potem med dirko ne računam Na kaj vpliva radiator size in rear wing (to vem da je za downforce, manj pomeni manj downforca ?). Kakšne so dobre številke za menjalnik, za večjo končno hitrost na ravninah. Trenutno so takšne (default) //FinalDriveSetting=0//17/41 (bevel 14/22) //ReverseSetting=0//13/41 (11.953) Gear1Setting=0//13/41 (11.953) Gear2Setting=1//17/40 (8.917) Gear3Setting=2//19/36 (7.181) Gear4Setting=3//19/29 (5.785) Gear5Setting=4//24/30 (4.737) Gear6Setting=5//34/35 (3.901) //DiffPumpSetting=0//0% DiffPowerSetting=26//26% DiffCoastSetting=11//55% DiffPreloadSetting=2//3 //RearSplitSetting=0// 0.0:100.0 lp Uredil July 6, 2017 - Mike0 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 pred 35 minutami, Mike0 je napisal: Na kaj vpliva radiator size in rear wing (to vem da je za downforce, manj pomeni manj downforca ?). Večja velikost za hladilnik pomeni boljše hlajenje in nižja hitrost. Manjša velikost odprtina za hlajenje pomeni višje temperature (višje temperature pa slabši performance ali celo okvaro) ter višjo hitrost (zaradi manjšega upora). Rear wing je pa kot zadnjega spojolerja. Večji kot - več downforca, bolj lima na tla. Spet je tu potrebno sprejemat kompromise, saj z bolj agresivno nastavitvijo spojlerja izgubljamo na top speedu. Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 15 minutes ago, Matjaž Murn said: Večja velikost za hladilnik pomeni boljše hlajenje in nižja hitrost. Manjša velikost odprtina za hlajenje pomeni višje temperature (višje temperature pa slabši performance ali celo okvaro) ter višjo hitrost (zaradi manjšega upora). Rear wing je pa kot zadnjega spojolerja. Večji kot - več downforca, bolj lima na tla. Spet je tu potrebno sprejemat kompromise, saj z bolj agresivno nastavitvijo spojlerja izgubljamo na top speedu. Hvala za odgovor. Na kolko se splača dat radiator in krilo. Nekje 4 do 5 ? Damage lahko izberemo ali bo on ali off ? Brez penalov če imamo off ? Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 7. Mihajlo Ilić 7 Lechner MSR Racing Team / Michael Ammermueller 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 6, 2017 Avtor Share Napisano July 6, 2017 Menjalnika se ne da spreminjat Krilce daj na 6 oz 7, ker se gume relativno hitro obrabljajo in ponoči še pade grip. Radiator je ok na 4. Ker gre za kratko dirko, bo dovolj ena menjava gum in dolivanje goriva. 50 +100, 75+75, 100 + 75.. lahko kaj vmes Sam se še nisem odločil za taktiko. Dons je Koderman neki mutil in nisva prav dost trenirala. Njegov spotter se je v wc zaklenil in ga je moral moj reševat iz dixija. Seveda sva morala it tud midva pomagat Zanimivo bo videt, kako bo grip naraščal, ko nas bo več na stezi. Kar se tiče poškodb (1. post): Quote Poškodbe: 40% (do petka, do 20:00 boste imeli možnost poškodbe vklopiti/izklopiti s tipko F6) Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 Se opravičujem za tisto trčenje prej v formation lap-u. Sem po pravici povedano spregledal šikano in zapeljal naravnost. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 (urejeno) Ej ni panike. Saj smo samo testirali in ni to SP, ampak poletno druženje, kaka izkušnja in to je to. Jaz sem onega že na formation lap komaj lovil . Uredil July 6, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
ErAndrej 24 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 Ja, se zgodi. Mogoče jutri celo pridem na dirko, samo se še nisem čisto odločil. Če bom delal take neumnusti, kot sem jih danes na stezi bo bolj malo od te dirke. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 6, 2017 Avtor Share Napisano July 6, 2017 Andrej, ti sam prid, pa vozi Tko, kot je Marjan povedal, to ni neka nadpomembna dirka, v smislu rezultatov. Gre za petkov večer, sproščeno druženje ob hladnih napitkih V zgodovino boš zapisan, kot redki srečnež, ki je nastopil na prvem uradnem Automobilista dogodku na slo-racing.com Citiraj Link to post
Mike0 16 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 Petki zvečer so delikatni, ker se enim zgodi občutek, da zamujajo petkove nočne žure, jst sm že eden od teh Je pa res, da po 22:00 greš lahko žurat kamor ti srce poželi, tko da nč ni zamujeno Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 6, 2017 Share Napisano July 6, 2017 Dirka je samo predigra za dober žur Včasih smo dirkali na žur in z njega 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts