Skoči na vsebino

Petek 07.07.2017 21:00 Super Boxer Cup @ Suzuka

57X

Recommended Posts

Dirkalnik: Super Boxer Cup

dpost.jpg
forch.jpglacerta.jpglowa.jpgmomo.jpg

Dirkališče: Suzuka (Kansai)

Kansai.jpg

Server: slo-racing.com
Geslo: supercupslo

Trening: 20:00 - 21:00 (60 min)
Kvalifikacije: 21:00 - 21:15 (15min)
Warm-up: 21:15 - 21:18 (3min)
Dirka: 21:20 - 22:00 (formation lap + 40min - day/night transition 14:00 - 10:00)
Poškodbe: 40% (do petka, do 20:00 boste imeli možnost poškodbe vklopiti/izklopiti s tipko F6)

Server je nastavljen tako, da avto porabi cca. 150l goriva za celo dirko. V dirkalnik gre 100l, obraba gum 2x.
Ne pozabite bindati naslednjih funkcij: Headlights, Pit limiter, Pitstop Request
Za dirkanje ne potrebujete DLC-jev, dovolj je osnovna igra. Ne pozabite pa namestiti skinpack-a, katerega link najdete na vrhu posta.
Moj base setup, zelo na hitro narejen, najdete na dnu posta.

Termin sem izbral takšen zato, ker gre Marjan na dopust in ne bi bilo prav, da prvi uradni slo-racing.com Automobilista event odpeljem/o brez njega. No, tudi verjamem, da vas bom več dobil na server v petek, kot v soboto zvečer. Dovoljeni so razni hladni napitki in ostala pomagala, saj ima avto ABS :shock: Zaželjena je uporaba slo-racing.com discord kanala.

Prosim, če ob prijavi dopišete še skin (team, voznik), ki ga boste uporabljali.

V sekciji Automobilista, za potrebe fun eventov uvajamo Fair-Play-Move (FPM). Gre za že znan in odlično delujoč princip fair-play obnašanja na dirkališču. Stvar je izredno preprosta; Če med dirko trčimo z nasprotnikom in smo za napako odgovorni sami, počakamo, da se oškodovani vrne na dirkalno stezo pred naš dirkalnik in šele nato nadaljujemo z dirkanjem.

SloracingBoxerCup.rar

@Grebenc Gašper  @terga @zamex23 @enjoyer83 @Domen Hrovatin @mancSLO @Rokovnjac @vajtos @bofu @mare87 @ErAndrej @uh-oh @Rok Bedekovič @AliBuggy @Tilen7 @57X @Ramok

Prijavljeni vozniki:

1.  Marjan Koderman / Patrick Eisemann / Foerch Racing by Lukas Motorsport
2. Gašper Grebenc
3. Gašper Zupan / Steve Palette / Martinet
4. Marko Kraner / Sven Müller / Lechner MSG team
5. Jure Sirok
6. Tomaž PGD Eržen (mogoče)
7. Mihajlo Ilić / Michael Ammermueller/ Lechner MSR Racing Team
8. ErAndrej / Chris Bauer / Foerch Racing
9. AliBuggy

Uredil - 57X
  • Odgovori 49
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dirkalnik: Super Boxer Cup Dirkališče: Suzuka (Kansai) Server: slo-racing.com Geslo: supercupslo Trening: 20:00 - 21:00 (60 min) Kvalifikacije: 21:00 - 21:15 (15min)

Dobra, dobra . Tale rdeč me je celo noč preganjal...

Se prijavljam še jaz. Vozil bom Foerch Racing/Chris Bauer. Kar bo pa bo. Je treba tudi take live evente enkrat prvič probat. Pa nekih hudih vozniških skillov res ne pričakovat od mene, saj sem res bol

Posted Images

Odpeljal par spoznavnih krogov, všečna kombinacija [ok] uff, Suzuko sem pomoje nazadnje vozil v GP4 :D

Žal ta petek ne bo časa ...

Uredil - bofu
44 minutes ago, mancSLO said:

Koliko so kaj časi? 

Super, da si vprašal.. Sm te že mislu prosit, če bi dons mal liveracers pošlatala, da še to namestim. Se mi zdi, da je kr nepogrešljiv dodatek.

Pred 4 urami , 57X je napisal:

Super, da si vprašal.. Sm te že mislu prosit, če bi dons mal liveracers pošlatala, da še to namestim. Se mi zdi, da je kr nepogrešljiv dodatek.

Registriraš se in tam vse piše. Jaz, ki nisem toliko english, trenutno kontam, za kaj mi pod rezulztati ne kaže podatke serverjev, ki jih jaz postavim, ampak tudi one, kjer jaz vozim kot gost. Ime serverja je pa tudi na teh moj, torej DRT :DD. Ampak to bomo že skontali. Osnova je...

Zmotilo :o me je 2:02:xx rekord serverja. Jaz komaj 2:05:xx :P skupaj spravim...

Uredil - mancSLO

a na Suzuki maš 2:05.XXX? Sodeč po loading screenu, imam personal best 2:07.xxx. time trial record je pa 2:02:xxx, ampak to ni server best, to je svetovni rekord (hotlap, ne dirka oz qualy) na Suzuki s tem avtom.

No, zdej se bom mal osmešil, ampak ne vem zakaj sem vam ponudil svoj setup, če pa jih imate na spodnjem linku vsaj od 22-ih uporabnikov.
http://virtualxperience.net/leaderboards/boxer-cup/kansai-full/1

Spremeniti je potrebno le ime serije v prvi vrstici .swm datoteke in sicer takole:
VehicleClassSetting="BoxerCup" v VehicleClassSetting="SuperBoxerCup"

a se je že kdaj v zgodovini sloracinga zgodilo, da je blo več setupov, kot prijavljenih voznikov?? we are legends!! :D:D