57X 962 Napisano July 3, 2017 Share Napisano July 3, 2017 (urejeno) Dirkalnik: Super Boxer Cup Dirkališče: Suzuka (Kansai) Server: slo-racing.com Geslo: supercupslo Trening: 20:00 - 21:00 (60 min) Kvalifikacije: 21:00 - 21:15 (15min) Warm-up: 21:15 - 21:18 (3min) Dirka: 21:20 - 22:00 (formation lap + 40min - day/night transition 14:00 - 10:00) Poškodbe: 40% (do petka, do 20:00 boste imeli možnost poškodbe vklopiti/izklopiti s tipko F6) Server je nastavljen tako, da avto porabi cca. 150l goriva za celo dirko. V dirkalnik gre 100l, obraba gum 2x. Ne pozabite bindati naslednjih funkcij: Headlights, Pit limiter, Pitstop Request Za dirkanje ne potrebujete DLC-jev, dovolj je osnovna igra. Ne pozabite pa namestiti skinpack-a, katerega link najdete na vrhu posta. Moj base setup, zelo na hitro narejen, najdete na dnu posta. Termin sem izbral takšen zato, ker gre Marjan na dopust in ne bi bilo prav, da prvi uradni slo-racing.com Automobilista event odpeljem/o brez njega. No, tudi verjamem, da vas bom več dobil na server v petek, kot v soboto zvečer. Dovoljeni so razni hladni napitki in ostala pomagala, saj ima avto ABS Zaželjena je uporaba slo-racing.com discord kanala. Prosim, če ob prijavi dopišete še skin (team, voznik), ki ga boste uporabljali. V sekciji Automobilista, za potrebe fun eventov uvajamo Fair-Play-Move (FPM). Gre za že znan in odlično delujoč princip fair-play obnašanja na dirkališču. Stvar je izredno preprosta; Če med dirko trčimo z nasprotnikom in smo za napako odgovorni sami, počakamo, da se oškodovani vrne na dirkalno stezo pred naš dirkalnik in šele nato nadaljujemo z dirkanjem. SloracingBoxerCup.rar @Grebenc Gašper @terga @zamex23 @enjoyer83 @Domen Hrovatin @mancSLO @Rokovnjac @vajtos @bofu @mare87 @ErAndrej @uh-oh @Rok Bedekovič @AliBuggy @Tilen7 @57X @Ramok Prijavljeni vozniki: 1. Marjan Koderman / Patrick Eisemann / Foerch Racing by Lukas Motorsport 2. Gašper Grebenc 3. Gašper Zupan / Steve Palette / Martinet 4. Marko Kraner / Sven Müller / Lechner MSG team 5. Jure Sirok 6. Tomaž PGD Eržen (mogoče) 7. Mihajlo Ilić / Michael Ammermueller/ Lechner MSR Racing Team 8. ErAndrej / Chris Bauer / Foerch Racing 9. AliBuggy Uredil July 7, 2017 - 57X 4 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 3, 2017 Share Napisano July 3, 2017 (urejeno) 1. Marjan Koderman / Patrick Eisemann/ Foerch Racing by Lukas Motorsport Uredil July 6, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano July 3, 2017 Share Napisano July 3, 2017 (urejeno) 2. Gašper Grebenc Uredil July 3, 2017 - 57X Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano July 4, 2017 Share Napisano July 4, 2017 (urejeno) Odpeljal par spoznavnih krogov, všečna kombinacija uff, Suzuko sem pomoje nazadnje vozil v GP4 Žal ta petek ne bo časa ... Uredil July 4, 2017 - bofu 1 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano July 4, 2017 Share Napisano July 4, 2017 4. Marko Kraner / Sven Müller / Lechner MSG team 2 Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 Jure Sirok Če mi rata spravit vse spat Mogoče prletim mimo. 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 5, 2017 Avtor Share Napisano July 5, 2017 @Ramok, če niso še premajhni.. voda (bazen, reka, jezero) v kombinaciji s soncem jih zvečer garantirano pokosi v posteljo Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 Koliko so kaj časi? Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 @57X Ja,da b blo tako enostavno Zdej so itak v vrtecu. Bom vidu kao mi bo uspelo Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 5, 2017 Avtor Share Napisano July 5, 2017 44 minutes ago, mancSLO said: Koliko so kaj časi? Super, da si vprašal.. Sm te že mislu prosit, če bi dons mal liveracers pošlatala, da še to namestim. Se mi zdi, da je kr nepogrešljiv dodatek. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 jaz se mogoče pridružim, v petek zvečer imamo sestanek pgd in ne vem kaj vse bo treba pogasit... 2 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 5, 2017 Avtor Share Napisano July 5, 2017 prlet ja čeprav, kokr js poznam PGD-jevce, mislim, da ti ne bo znesl pršibat na Japonsko 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano July 5, 2017 Share Napisano July 5, 2017 (urejeno) Pred 4 urami , 57X je napisal: Super, da si vprašal.. Sm te že mislu prosit, če bi dons mal liveracers pošlatala, da še to namestim. Se mi zdi, da je kr nepogrešljiv dodatek. Registriraš se in tam vse piše. Jaz, ki nisem toliko english, trenutno kontam, za kaj mi pod rezulztati ne kaže podatke serverjev, ki jih jaz postavim, ampak tudi one, kjer jaz vozim kot gost. Ime serverja je pa tudi na teh moj, torej DRT . Ampak to bomo že skontali. Osnova je... Zmotilo me je 2:02:xx rekord serverja. Jaz komaj 2:05:xx skupaj spravim... Uredil July 5, 2017 - mancSLO Citiraj Link to post
57X 962 Napisano July 5, 2017 Avtor Share Napisano July 5, 2017 a na Suzuki maš 2:05.XXX? Sodeč po loading screenu, imam personal best 2:07.xxx. time trial record je pa 2:02:xxx, ampak to ni server best, to je svetovni rekord (hotlap, ne dirka oz qualy) na Suzuki s tem avtom. No, zdej se bom mal osmešil, ampak ne vem zakaj sem vam ponudil svoj setup, če pa jih imate na spodnjem linku vsaj od 22-ih uporabnikov.http://virtualxperience.net/leaderboards/boxer-cup/kansai-full/1 Spremeniti je potrebno le ime serije v prvi vrstici .swm datoteke in sicer takole: VehicleClassSetting="BoxerCup" v VehicleClassSetting="SuperBoxerCup" a se je že kdaj v zgodovini sloracinga zgodilo, da je blo več setupov, kot prijavljenih voznikov?? we are legends!! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts