PEK 2 291 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 Menda že 3 mrtvi letos Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 So kar potrjeni 3 je. Menda pa je dirka odpovedana. To je zadnje, kar sem bral. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 8, 2017 Share Napisano June 8, 2017 sam pomoje zarad vremena? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 9, 2017 Share Napisano June 9, 2017 Jaz jih primerjam s Tomažem Humarjem, sploh potm, ko sem prebral njegovo knjigo. Neki te sili v to in imaš popolnoma razčiščen odnos s smrtjo. Kar ne razumem je to, da to počneš in imaš doma družino, otroke, ki čakajo da zvečer prideš domov, jih juti pelješ v vrtec, na sprehod,... To je zame limita. Sicer pa heroji. V nekem itervjuju je Cratchlow izjavil, da je to pravi motociklizm in ne motoGP. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 9, 2017 Share Napisano June 9, 2017 Zanimivo, da to sploh organizirajo še, ko je toliko mrtvih? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 10, 2017 Share Napisano June 10, 2017 Pred 11 urami , markop je napisal: Jaz jih primerjam s Tomažem Humarjem, sploh potm, ko sem prebral njegovo knjigo. Neki te sili v to in imaš popolnoma razčiščen odnos s smrtjo. Kar ne razumem je to, da to počneš in imaš doma družino, otroke, ki čakajo da zvečer prideš domov, jih juti pelješ v vrtec, na sprehod,... To je zame limita. Sicer pa heroji. V nekem itervjuju je Cratchlow izjavil, da je to pravi motociklizm in ne motoGP. Vsak ekstremen šport nudi tveganje. Dirkač lahko konča to Isle of man dirko, pride domov k družini, jo objame in na to pade dol po stopnicah. Čakaj, kako se temu že reče? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 10, 2017 Share Napisano June 10, 2017 52 minutes ago, silicijeva dolina said: Čakaj, kako se temu že reče? Temu se reče nesreča. TT je pa izzivanje nje. Da se razumemo. Jaz jih ne obsojam. Jih zgolj ne razumem. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 10, 2017 Avtor Share Napisano June 10, 2017 Razumet ali ne, rodiš se tko....če se rodiš da si blesov v glavi si blesov, VSI SMO MAL,eni bolj eni manj, kateri imamo radi adrenalin, brzina bla bla smo vsi mal fukjeni, ani res, se motim? Pa ločmo se lahko tukaj edino na ta način, marsikdo res rad hitr vozi, vseeno pa mal študira na vse ostalo, eni pač ne, eni bolj eni manj...sej enako je hribi himalaja in podobne fore, reče se temu grem v vojno, kaj bo, noben ne ve? Če pa si tuk rukjen da ne moreš drugega delat, ne dobiš nikjer tega adrenalina, kot da to delaš, če na koncu umreš za volanom, ali na trdi skali si svoj cilj zagotovil, umru v najboljšem svojem delu... Težko je rečt kdo je bolj prtegnjen od drugega, jaz sm menja da je adrenalin, enako kot sladkor, enako kot herion, opijati...pač v glavi se ti to nabira, vsak teden eje več adrenalina, več ga rabiš, in to gre le gor, nikakor dol, se pravi enako kot opijati, vsak dan 2,3 tablete, na konc 2,3 mesecev, bo na dan 5 tablet... Kar se pa TTja tiče, ko človk mal spremjla te reči, vrjemte modeli so tko nadrikan vsak ovink, vsako zaviranje da nam jasno ni, baje gre nekak tko 4 leta furaš, po 4 letih se upaš it na polno, nato baje 2leti da se približaš rekordu in pol dalje na polno... Zgorn zadnji video ful lepo pokaže, model ful lepo pove kaj in kje se kaj dogaja,(hudi nori so mi deli, k grejo na polno, pa imajo ful bumpa, kaj jim to dela po rokah, kuk morjo bit natančni..) če boste pogledal tam ko pride bolj kot ne v naselje -hiše-vas- , pred naseljem nekje 11.03 minute dalje, vredno ogleda, se oba peljeta, in uleti domačin, ki je tam doma, in pozna odsek ne vem 5 al 8km v piko, al tko mimo njiju pade da je groza, pa onadva peljeta a na ful, sta oba res dobra, ne vem TT je nor, jaz ga rad primerjam z basejampingom, enaka fora, na polno, vsak mesec bolj nor skok, vsak leto TTja par stotink dol, vsak mesem blizu skale, čim bližje itd....adrenalin je droga, bolj se filaš bol si not, kako se pa reč zakluči?? Al invladiski, al metr pod zemlo....bore mal jih gre v miren pokoj! Pomoje k pa en x dobr pelješ TT, sej rabiš neki let, ti pa druge reči ne nudjo niti 10% adrenalina, ne vem mimo bajt lett na polno prek 320kmh , se je res mal za vprašat! 5 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 10, 2017 Share Napisano June 10, 2017 Šport je droga. In če je v tem še prisotno veliko adrenalina potem je rezultat, nasmešek na obrazu, ki je vzrok povečanje dopamina. Vse to se stopnjuje do te mere, da smo že popolnoma zasvojeni in ne vidimo več mej pred seboj. So še samo višji cilji. Če nekdo uživa v hitrosti naj uživa. Ziher si je tudi rekel sam pri sebi, da, če že mora umreti, naj vsaj umre od hitrosti. Ljudje smo različni in ni bistvo, da nekdo ne razume takšnega početja, ampak je bistvo, da uživamo v tem kar nas najbolj veseli Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Ja sam jebote, če si tak zasvojen s temi stvarmi pač ne greš familije ustvarjat. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 1 hour ago, zamex23 said: Ja sam jebote, če si tak zasvojen s temi stvarmi pač ne greš familije ustvarjat. Točno to je bil moj point. Širša družina, žena in ostali bodo še sprejeli, da si "umrl vesel,ko si počel tisto kar te je najbolj veselilo". 5~15+ letni otroci pa ne. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 11, 2017 Share Napisano June 11, 2017 Otroci dirkačev 5~15+ letni so tudi sami dirkači (gokart, minimoto,...) in imajo to vcepljeno že v DNK. Vsak šport je tveganje. Tudi maraton v ekstremnih temperaturah je tveganje,... Citiraj Link to post
Recommended Posts