Popular Post alkoro 676 Napisano September 11, 2017 Popular Post Share Napisano September 11, 2017 No tisti, ki smo počakali, da je prišel smo dobili svoje. Ko smo začeli se je ravno prav segrelo in iz oblakov se je pokazalo sonce, tako da smo imeli idealne pogoje za vožnjo. Ker nas je bilo pol manj kot je bilo pričakovano nam je obljubil 3 vožnje, torej 30 min. Kaj naj rečem? Pozabite na tiste kosilnice, niso vredne denarja. To je čisto druga zadeva in na progi kot je raceland se zadeva definitivno splača. Ni boljšega kot dvojni ovinek korigirati s stopalko za plin, ravno toliko da je minimalen zdrs in da kart rotira. Zame je bila prva vožnja bolj kot ne spoznavanje proge in lastnosti karta. Nekje na sredini fure sem si že upal s polnim plinom v prvi ovinek. V dveh počasnih ovinkih mi je zaradi napačne tehnike vožnje in prehitre aplikacije stopalke za plin zalivalo motor. Ko nam je Grega pred začetkom druge vožnje malce razložil, kako je optimalno voziti s temi karti, da ne zaliješ motorja je zadeva postala še bolj nora. Tako da so mi uspevala še maximalna pospeševanja iz počasnih ovinkov. Tretja vožnja je bila pa že čisto na meji. YOLO gremo malce čez robnike, da poravnamo in skrajšamo linijo. Na dveh robnikih je šlo brez problema na enem je pa kar dosti streslo. (robnik+gas) Baje se je dalo dobiti tudi ščitnike vendar sem ta del očitno preslišal. Rezultat? Bolečina v levih rebrih. I regret nothing Malce mi je edino žal, da mi ni dobro delal časomerilec saj so bili časi med 48,5-51.5 s Hvala @Matjaž Murn da nam je uspel pridobiti takšnega sponzorja. Zahvala tudi Gregi Krču, ki nam je omogočil zastonjske vožnje. Sedaj mi pa povejte na katerem dirkaškem portalu bi še dobili takšno nagrado? Core? Race department? Mene kot zmagovalca GT3 prvenstva, čaka še dirka, ki bo čez 14 dni v Avstriji. NORO! 14 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 11, 2017 Share Napisano September 11, 2017 Super...me veseli, da vam je ratal odpeljat. Kdaj pa zdej ostali pridemo na vrsto? Citiraj Link to post
treker 139 Napisano September 11, 2017 Share Napisano September 11, 2017 smo mi vzeli še vaše vožnje 2 Citiraj Link to post
Popular Post Tomaž Eržen 1 083 Napisano September 11, 2017 Avtor Popular Post Share Napisano September 11, 2017 Kaj povedat... tega HD sem mel letos poln kufer, tretjič smo se dogovarjali in še tretjič je šlo nekaj narobe. Čakali smo 4h, a na koncu se je (vsaj meni) splačalo. Dobili smo tri brezplačne vožnje (jaz sem sicer odpeljal samo dve, ker iz tretje ne bi iztisnil kaj dosti) in super izkušnjo. Definitivno grem še kdaj, saj se da v praktično vseh ovinkih kontrolirat gokart samo z oversteerom če hočeš - in jaz sem dostikrat hotel Zakon! hvala za slike @bofu 11 Citiraj Link to post
Recommended Posts