Skoči na vsebino

Slo-Racing Meet 2017 (tokrat zares)

Recommended Posts

Fantje, meni se je odprla opcija, da vas pridem pogledat in odfuram kaksno rundo s karti. Vem, da je bil rok za prijave 11. 6. (predvidevam da za karting, ne za pir :). 

Skratka, povejte, ce je se mozno. Je dovolj prijava tu, ali se moram prijaviti se na hitri-dirkac.si?

• Odgovori 123
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No tisti, ki smo počakali, da je prišel smo dobili svoje.   Ko smo začeli se je ravno prav segrelo in iz oblakov se je pokazalo sonce, tako da smo imeli idealne pogoje za vožnjo.  Ker nas je bilo

Kaj povedat... tega HD sem mel letos poln kufer, tretjič smo se dogovarjali in še tretjič je šlo nekaj narobe. Čakali smo 4h, a na koncu se je (vsaj meni) splačalo. Dobili smo tri brezplačne vožnje (j

Ni šlo vse po planu, ampak meet nam je uspelo izpeljati Jaz sem se imel prav fajn, nove kosilnice so bile tudi zabavne. In spet sem dodal par obrazov k vzdevkom 

Posted Images

Mi je zelo grozno, da tole pišem, ampak je situacija žal izven naše kontrole. Hitri Dirkač je zapolnil vse možne termine in smo primorani izbrati drug termin.

Jaz predlagam, da meet vseeno izpeljemo, vendar se dobimo na drugi lokaciji. Na izbiro imate Pro Karting na Brniku ali Karting Center Celje.

Prosim, da ponovno vsi napišete kdo pride in katera lokacija vam bolj ustreza. Jaz predlagam Brnik, saj smo bili tam že dve leti in se bo sigurno dalo dogovoriti za kakšen popust pri vožnjah.

Vožnje s gokarti od Hitrega Dirkača bomo izvedli naknadno (avgusta ali oktobra). V primeru, da se za naknadni datume ne bomo mogli uskladiti, boste vsi dobili darilni bon, ki ga boste lahko izkoristili za vožnjo kadar vam bo to najbolj ustrezalo.

Še enkrat se opravičujem za nastalo situacijo, vendar v tem trenutku samo še rešujemo kar se rešit da.

@treker @PEK @Grebenc Gašper @ingange @Domc @zamex23 @Rokovnjac @nivek_m @Ale @play @motorka @57X @mare87 @Arne Dopudja @alkoro @mihagapiha  

Mene ne bo. Na HD pa pridem ko bo če bo . Malo je to smešno, sej smo tudi mi stranke. In če je HD pokrovitelj oz sponzor bi lahko reskiral pač ta 1 termin.  

Uredil - ingange

Men je pa kar všeč, da je tako. Bi mi blo res žal zamudit vožnjo z takim kartom.

Glede na to, da bom cel vikend na Gorjancih jaz u bistvu ne bom utegnil pridt. Mi je sicer tut zaradi tega mal žal, sam ne tok kot za vožnjo z tapravim kartom. @zamex23-a mam pa itak že tuki pun ku... :shock: Joke man, joke :DD

@Matjaž Murn če ne zahtevam preveč, dej prosim pri vnovičnem poizkusu organizacije še mal pogledaš, da nebi blo glih v prvi polovici avgusta...dopusti pa to...