mancSLO 1 945 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Konzolastične scene ne poznam, za PC in fun pristop pa ti je @57X post višje dal namige. Morda še to, da če insistiraš pri Assetto Corsi kmalu štarta tudi liga (link). Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Hvala vsem za predloge, SRS poznam, sem si ogledal nekaj njihovih streamov, ampak se bojim da bodo momentarno tam vsi prehitri zame, bom pa vrgel uč še na RaceDeparment, v kolikor je tam res bolj "mešana populacija". Citiraj Link to post
Popular Post Mitja Bonča 583 Napisano September 4, 2017 Popular Post Share Napisano September 4, 2017 Živjo, jutri popoldne bo ba RD na voljo moja nova proga Okayama, in bo zastonj Dolga je bila, 9 mesecev dela, čisto sam. No trud bo poplačan, malce je že. 10 Citiraj Link to post
Guest Napisano January 23, 2018 Share Napisano January 23, 2018 Sploh kdo vozi na PS4 ? Ce je kdo tak kot js, ki isce se koga aktivnega na ps4 me naj doda psn: shorti62 Ob cetrtkih mamo z eno skupino 2 uri dirkanja. Razlicne kombinacije avtov in prog.. okoli 20 nas je, ampak na dirki ponavadi nekje 11-13 .. Do zdaj je se vedno bil plac.. dirka se vec ali manj zelo fer, seveda se tud kak crash zgodi, ampak fantje so kar korektni.. casi na krog znajo bit mogoce za par odstotkov prevec narazen, ampak use skupi fajn balansiramo z obratnim vrstnim redom startnih pozicij, tko da je usen dost pestro se prebijat iz zadnjih mest proti prvim. Prilagam se video nase prejsnje dirke, ce bi koga zanimal : Citiraj Link to post
play 502 Napisano February 23, 2018 Avtor Share Napisano February 23, 2018 Shorti če kaj GT SPORT nabijaš, pridi mimo, nas je veliko, pa server 1 vozmo vsi zelo dobro, ni nobenih panik..., Citiraj Link to post
Recommended Posts