play 502 Napisano May 21, 2017 Share Napisano May 21, 2017 Naredil sem kr nov post, kdor vozi ali še bo Assetto na PS4 konzoli, se nam lahko pridruži: Dodaj PSN ime : Playgame81 Pridruži se nam v PSN skupino : Assetta Corsa Slovenia In zveš kdaj vozimo, treniramo... V primeru da se nas nabere vsaj 10 resnih kanditaov, začenem organizrirati tekmovanja. Sedaj server omogoča pravo resno tekmovanje! Vabljeni! Citiraj Link to post
play 502 Napisano May 22, 2017 Avtor Share Napisano May 22, 2017 Večina vsak dans treningi od 15h dalje do 19h ali 20h! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 22, 2017 Share Napisano May 22, 2017 Razumem nič, sam organizirano pa je profi 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 1, 2017 Avtor Share Napisano June 1, 2017 Žalostno je to da se nas niti 5 ne more nabrat za asseto na ps4 konzoli, kakšni časi so to.....revščina na kubik! Citiraj Link to post
Dirkač 15 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Je kaj aktivnosti online na PS4? Razmišljam, da bi jo kupil zdaj, ko je v akciji. Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 (urejeno) To tudi mene zanima, ker že ne PC-ju ko sfiltriram ven prazne, polne, privatne itd. serverje (pa imam komplet vse official DLC-je), mi jih ostane zgolj kakšnih 40 v browserju, od tega je tako večina trackday & drift serverjev (ali pa F1 ipd., ki pa je ne maram), tako da zelo težko najdem kakšno pametno public dirko, v SRS ali kaj podobnega pa se še ne upam ravno spustiti. Uredil September 3, 2017 - Matejko Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Potem pa si ti zelo zakompliciran, da ne najdeš v AC nobenega pametnega public eventa. Zakaj potem raje ne poskusiš iRacing-a?! Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 (urejeno) Brez skrbi da nisem, razen če imam kaj narobe nastavljeno. Uredil September 3, 2017 - Matejko Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Kakšna dirkaška serija pa ti je všeč? Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Načeloma vse razen Formul in GT2 (no ABS ). Evo, trenutna situacija pri meni, pa je nedelja popoldan, med tednom je še slabše. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Poskusi še drugi in tretji gumbek vklopiti, da bo rdeč tako kot je DLC gumbek. 1 Citiraj Link to post
Matejko 9 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 (urejeno) pred 7 minutami, silicijeva dolina je napisal: Poskusi še drugi in tretji gumbek vklopiti, da bo rdeč tako kot je DLC gumbek. Probam, hvala. Edit: Tole mi vključi smo prikaz polnih in praznih serverjev. Uredil September 3, 2017 - Matejko Citiraj Link to post
57X 962 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 (urejeno) @Matejko Polni serverji so verjetno najbolj popularni z razlogom. Išči tudi med njimi. Sicer pa public dirke so samo tako, malo za okušino. Preverjeno največ se lahko naučiš na racdepepartment.com club eventih. Tam najdeš vse sorte hitrih in počasnih dirkačev. Kultura vožnje je na nivoju, admini so friendly, gridi so običajno zelo polni, dirke so v sezoni vsak večer. Rabiš pa premium account, ki stane €10/leto. Novinci so dobrodošli tudi v Automobilista sektor, kjer vsak vikend organiziramo evente, kjer lahko novi člani lažje opravijo prehod na ligaška tekmovanja. Ne obljubim, da boš postal kaj boljši voznik, boš pa vsaj dobil občutek kako izgleda "resna dirka". Občasno se dobimo tudi na Marjanovem rF2 serverju, kjer si mečemo rokavice v obraz Kdor tega ne proba, ne ve kaj je bistvo simracinga Uredil September 3, 2017 - 57X 2 Citiraj Link to post
Dirkač 15 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 (urejeno) Obstaja kaj takšnega tudi za konzole? Racedepartment namreč se mi zdi, da je bolj ali manj orientiran na PC. Uredil September 3, 2017 - Dirkač Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 3, 2017 Share Napisano September 3, 2017 Pred 3 urami , Matejko je napisal: Probam, hvala. Edit: Tole mi vključi smo prikaz polnih in praznih serverjev. Tole poznaš http://www.simracingsystem.com/index.php Je skoraj podobno iRacing sistemu, ampak manj obiskano. Če pa slučajno naletiš, da je vsaj nekaj ljudi na serverju potem je užitek zagotovljen, ker se tekmovalci zavedajo, da, če bodo povzročali nesreče za to tudi kaznovani. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts